Maakt bio-uitsmijter voor hem klaar

Groene Kerstman van Bio+ smijt Sint het land

De tijd van Sinterklaasgedichten en –cadeautjes is voorbij. Het gaat nu om het maken van culinaire keuzes in de voorbereiding op het Kerstdiner. En volgens de Groene Kerstman van Bio+ is Kerst een goed moment om eens na te denken over een duurzaam Kerstdiner. Daarom smijt de Groene Kerstman de Sint figuurlijk het land uit door een biologische, groene uitsmijter voor hem te maken.

Het recept van deze uitsmijter is samen met andere Bio+ recepten terug te vinden op de website van de Groene Kerst campagne. Door hier Bio+ recepten aan toe te voegen en door Bio+ producten te kopen in de periode voor Kerst, maak je zelfs kans op mooie Groene Prijzen.

De campagne Groene Kerst is een initiatief van Bio+, een biologisch merk dat in meer dan 2.500 supermarkten verkrijgbaar is. De Groene Kerstman -ambassadeur van de campagne- inspireert consumenten om juist voor het Kerstdiner duurzame keuzes te maken in de supermarkt. Dus maak je niet meer druk om je Sinterklaasgedicht, maar bedenk je liever hoe groen jij het Kerstdiner maakt deze Kerst. De Groene Kerstman van Bio+ geeft het goede voorbeeld en bereidde daarom een biologische, 'groene' uitsmijter. Het recept hiervan vind je op www.degroenekerst.nl.

Groene prijzen

Door ook een Bio+ Kerstrecept te delen met anderen op de receptenapp van Bio+, maak je kans op een Roetz-Road fiets, ter waarde van 499 euro. Maar er is meer. Van eind november tot aan Kerst zijn heel veel Bio+ verpakkingen voorzien van een unieke code. Iedere op de website van Bio+ ingetoetste code geeft kans op mooie duurzame cadeaus zoals een Kerstpakket boordevol Bio+ producten, een arrangement in het Duurzaamste hotel van Nederland of een eigen adoptie appelboom.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. Je vindt Bio+ producten inmiddels al bij meer dan 2.500 supermarkten. De producten van Bio+ zijn gemaakt met respect voor dier, milieu en boer.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven