Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Groene Kerstman van Bio+ laat zijn yell horen op de radio

De Sint- of Santa-campagne van Radio 538, SLAM!FM en Radio 10 Gold is ten einde. Op 1 december klonk de eindbel van de battle en is voor eens en altijd duidelijk welk feest populairder is: Sinterklaas heeft gewonnen. De Groene Kerstman van Bio+ is het daar uiteraard niet mee eens. Kerstmis is namelijk hét feest van lekker eten. Bovendien is deze periode van bezinning ook een moment om eens na te denken over duurzaam eten. In navolging op de Sint of Santa campagne, zal de Groene Kerstman van Bio+ daarom van 2 tot en met 5 december zijn yell voor een Groene Kerst laten horen op Radio 538, SLAM!FM en Radio 10 Gold.

De campagne Groene Kerst is een initiatief van Bio+, een platform waarin retailers en fabrikanten samenwerken om de markt van biologische voeding te ontwikkelen. De Groene Kerstman -ambassadeur van de campagne- inspireert consumenten om juist voor het Kerstdiner duurzame keuzes te maken in de supermarkt. Daarom roept de Groene Kerstman alle luisteraars van Radio 538, SLAM!FM en Radio 10 Gold op om het eens over de groene boeg te gooien met Kerst. Het gaat niet langer om de strijd tussen Sinterklaas en de (rode) Kerstman. Het gaat nu om het maken van duurzame, groene keuzes in de voorbereiding op het Kerstdiner.

Klik hier om de radioboodschap te beluisteren.

Groene prijzen

En die duurzame, groene keuzes worden beloond! Van eind november tot aan Kerst zijn heel veel Bio+ verpakkingen voorzien van een unieke code. Iedere op de website van Bio+ (www.degroenekerst.nl) ingetoetste code geeft kans op mooie duurzame cadeaus zoals een Kerstpakket boordevol Bio+ producten, een arrangement in het Duurzaamste hotel van Nederland of een eigen adoptie appelboom. Bovendien maakt men kans op extra prijzen door een favoriet Bio+ recept te plaatsen op de receptenapp van Bio+.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. De producten van Bio+ zijn inmiddels verkrijgbaar bij meer dan 2.500 supermarkten. Bio+ is een uniek samenwerkingsplatform tussen producenten van biologische producten aan de ene kant en retailers aan de andere kant. Gezamenlijk werken zijn aan een optimaal assortiment, aantrekkelijke prijsstelling en interessante promotieacties. Onlangs werd Bio+ onderscheiden met de FNLI Award in de categorie 'Meest maatschappelijke bijdrage'.
Publicatiedatum: