De Bolster Catalogus 2012 klaar voor verzending

De nieuwe catalogus van De Bolster is uit! Ook dit jaar staat de catalogus weer vol lekkere groenten, geurige kruiden en mooie bloemen. Er is ook veel aandacht voor teelttips om van de moestuin een succes te maken.Noviteiten voor de professionele teelt en samenwerking met Holland Select

Voor 2012 heeft De Bolster een Noviteitenlijst voor de professionele teelt gemaakt. Hierin worden de rassen omschreven die geschikt zijn voor de professionele teelt, waaronder pompoenen, rucola, tomaat en peulvruchten. De Bolster is een samenwerking aangegaan met Holland Select op het gebied van biologische vermeerdering. Holland Select, een familiebedrijf uit Andijk, ontwikkelt bonenrassen voor de professionele teelt. De Bolster zal de vermeerdering en verkoop van de biologische rassen op zich nemen. Daarmee is het assortiment biologische peulvruchten flink uitgebreid.

De catalogi zijn – vrij van kosten – aan te vragen via info@debolster.eu of telefonisch via 0578 621433.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.