Het biologische Levainbrood van De Veldkeuken en de biologische pasta van Bio Godico hebben in de finale van de Smaak van NL geen prijs behaald. Beide bedrijven waren doorgedrongen tot de finale en streden om de Smaakvol2011-erkenning.
De winnaars van Smaakvol2011 zijn Annette Hermans van Kwekerij Hermans-Walter bv uit Sevenum en Meester ijsbereider Theo Clevers uit Grubbenvorst. Annette en Theo maken paprika-ijs en dat veroverde hart en smaakpapillen van de vakjury. En ook het publiek is overtuigd, zij wonnen namelijk ook de publieksprijs. De ondernemers ontvingen de erkenning van professionals voor het lekkerste product van Nederland, Smaakvol2011, uit handen van Dick Veerman, initiatiefnemer van foodlog.nl.
Bron: Syntens
Abonneren
Vacatures
Smaak van NL 2011 is niet biologisch
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-10-02 Van Gelder neemt horecaleverancier Vers Select over
- 2023-09-29 Odin bestaat 40 jaar
- 2023-09-28 Spaans- en Engelstalig Primeur-beursmagazine Fruit Attraction nu online te lezen
- 2023-09-28 Leerlingen vrije school logeren tijdens kennismakingsdagen op De Zonnehorst
- 2023-09-26 Motivatieprijs van Holland Pharma voor TerraSana
- 2023-09-22 Rigoni di Asiago neemt meerderheidsbelang in Ambrosiae
- 2023-09-22 Bram Moeskops treedt aan als directeur van FiBL Europa
- 2023-09-21 Pit&Pit breidt uit naar Duitsland
- 2023-09-19 Tuin de Es krijgt het Groene Lintje
- 2023-09-19 Zonnecarport met dubbelfunctie op Landgoed de Olmenhorst
- 2023-09-18 Bioboerderij 't Schop viert Eeuwfeest met honderden bezoekers
- 2023-09-15 Organic Flavour Company neemt Teamasters over
- 2023-09-12 Uit de oude doos: Volkert Engelsman van Eosta
- 2023-09-11 Nieuw veiligheidsplan na brand in Grasdrogerij Hartog in Lambertschaag
- 2023-09-11 Swinkels Family Brewers uitgeroepen tot 'Sustainable brewery of the year'
- 2023-09-11 "Kwaliteit is absoluut niet zwart-wit"