Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smaak van NL 2011 is niet biologisch

Het biologische Levainbrood van De Veldkeuken en de biologische pasta van Bio Godico hebben in de finale van de Smaak van NL geen prijs behaald. Beide bedrijven waren doorgedrongen tot de finale en streden om de Smaakvol2011-erkenning.

De winnaars van Smaakvol2011 zijn Annette Hermans van Kwekerij Hermans-Walter bv uit Sevenum en Meester ijsbereider Theo Clevers uit Grubbenvorst. Annette en Theo maken paprika-ijs en dat veroverde hart en smaakpapillen van de vakjury. En ook het publiek is overtuigd, zij wonnen namelijk ook de publieksprijs. De ondernemers ontvingen de erkenning van professionals voor het lekkerste product van Nederland, Smaakvol2011, uit handen van Dick Veerman, initiatiefnemer van foodlog.nl.

Bron: Syntens
Publicatiedatum: