Grondstoffen, grondstofprijzen en beschikbaarheid centraal thema

Nieuwe editie Bio Retail Academy op 8 november

Dinsdag 8 november vindt in Nijkerk een nieuwe editie van de Bio Retail Academy plaats. Na de opening zal Rini Emonds van Symphony/IRI een presentatie geven over de marktcijfers. Vervolgens geeft Hilbert Ykema van Stichting Merkartikel Bio+ inzicht in de actuele ontwikkelingen en trends.

Na de pauze begint de thema-ochtend. Centraal thema is 'grondstoffen, grondstofprijzen en beschikbaarheid'. Dit onderwerp wordt belicht door Markus Rippin van Agro Milagro Duitsland en Tradin/Sunopta. Daarna volgt een plenaire discussie onder leiding van dagvoorzitter Reinier Heijenberg.

's Middags zullen de initiatiefneemsters van Veggie in Pumps het woord nemen. En Henri Luijtjes van Culios spreekt over de rol van nieuwe media in het aankoop- en bereidingsproces van levensmiddelen. Aldo Breed geeft daarna weer welke rol nieuwe media en biologische binnen de Dekamarkt-formule spelen. De middag wordt afgesloten met een discussie in kleine groepen.

Om 16:00 uur begin het retaildebat, met als onderwerp 'Wat maakt het succes van het innovatieve samenwerkingsmodel Bio+?'

Bekijk hier het volledige programma en meer informatie over de aanmelding.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.