Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Verbanden, verbinden & verbonden?'

PuraNatura deelt dilemma's tijdens seminar op Horti Fair

Meevallers, tegenvallers, dilemma's en keuzes op weg naar een Europees merk. Stichting PuraNatura vertelt over het afgelopen teelten commercieel seizoen tijdens een seminar op de Horti Fair.

De bijeenkomst op woensdag 2 november borduurt voort op het seminar 'Verbanden, verbinden en verbonden?' dat PuraNatura in mei dit jaar organiseerde. Op de Horti Fair wordt een update gegeven over de teeltmethode, contacten met Europese retailers, imago en identiteit van het merk PuraNatura, de regelgevingsaspecten rondom haar bijzondere invulling van USDA Organic en de relevantie voor de Europese consument. Ook komen de plannen voor 2012 aan bod. Inschrijven kan via de website van de Horti Fair.

De dialoog aangaan kan tijdens de Horti Fair ook op de stand van PuraNatura. Bezoek PuraNatura voor informatie en het antwoord op brandende vragen in hal 8, standnummer 08.0510.

Het seminar van PuraNatura wordt gehouden op woensdag 2 november van 10:00 tot 11:30 uur in zaal E104 van Amsterdam RAI. Aanmelden kan via het registratieformulier voor de Horti Fair.
Publicatiedatum: