Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw in Nederland: handgemaakte zuiver biologische huisparfums uit Duitsland

Na de succesvolle introductie van hun zuiver biologische huisparfums in Duitsland, zijn de producten van Lichtjuwel nu ook in Nederland verkrijgbaar. Lichtjuwel staat voor puur en natuurlijk 'air-design' en zorgt ervoor dat je in de juiste stemming komt.

In tegenstelling tot gewone huisparfums zijn de huisparfums van Lichtjuwel uitsluitend gemaakt van biologische alcohol en 100 procent natuurlijke etherische oliën afkomstig uit biologisch geteelde planten. De huisparfums van Lichtjuwel bevatten daarom geen giftige grondstoffen of conserveringsmiddelen.

Dat etherische oliën een positieve werking hebben op de geest en op ons gevoel is al
duizenden jaren bekend. Ze zorgen voor ontspanning, verbeteren je stemming, je prestaties en zelfs je productiviteit. Lichtjuwel herintroduceert deze oeroude kennis met haar biologische huisparfums.De huisparfums worden met de hand gemaakt in een klein atelier in München, onder het motto "Wij willen niet alleen dat uw huis lekker ruikt, maar ook dat het van huis uit goed is."

Lichtjuwel wordt ecologisch verantwoord geproduceerd. Zij leveren bewust een actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu door het gebruik van biologische grondstoffen, wildgeplukte vruchten en gerecycled papier in hun verpakkingen. De huisparfums van Lichtjuwel zijn nu verkrijgbaar via www.EcoFavourites.nl en in meer dan 20 exclusieve winkels in Duitsland, Zwitserland en Italië. Er zijn verschillende geuren: Succes, Liefde, Rust, Geluk en Sensualiteit.
Publicatiedatum: