Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opleiding Digital marketing en PR voor ondernemers in multifunctionele landbouw

Een snelgroeiende interactieve sector vraagt om razendsnelle interactieve communicatie. HAS KennisTransfer start daarom op 18 oktober aanstaande met de HBO-cursus 'Digital marketing, PR en Communicatie in de multifunctionele landbouw'. Ondernemers en bedrijfsleiders van multifunctionele landbouwbedrijven leren hoe zij internet en de sociale media in kunnen zetten voor een succesvolle bedrijfsstrategie.

De cursus 'Digital marketing, PR en Communicatie in de multifunctionele landbouw' is het product van een samenwerking tussen HAS KennisTransfer, Hogeschool HAS Den Bosch en Internationaal hoger onderwijs Breda (NHTV). "Dankzij de samenwerking met de NHTV kunnen we de ondernemers in de landbouw een unieke cursus bieden", zegt cursusleider Marjo Baeten. "De HAS heeft enorm veel kennis van het buitengebied en de bedrijfsvoering van agrarische ondernemers. De NHTV vult dit perfect aan met hun expertise op het gebied van digital marketing en hospitality. Het gaat er uiteindelijk om dat de ondernemers meer klanten krijgen."

Wegwijs in nieuwe media

De multifunctionele landbouw is een creatieve sector waarin in hoog tempo nieuwe concepten worden ontwikkeld voor diverse doelgroepen op het gebied van recreatie, zorg, kinderopvang, streekproducten, boerderijwinkels en educatie. De cursus helpt ondernemers van deze nieuwe initiatieven zoeken naar de beste manier om een klant te bereiken. In de huidige tijd zijn internet en sociale media hiervoor natuurlijk de aangewezen middelen. Deelnemers worden wegwijs gemaakt in de verschillende vormen van nieuwe media en hoe zij deze optimaal kunnen integreren in de eigen communicatie. De Taskforce Multifunctionele Landbouw is blij met de start van deze opleiding, omdat ze de professionalisering van bijvoorbeeld zorgboerderijen, plattelandsrecreatie en agrarische kinderopvang een flinke boost kan geven.

Start in oktober

De lessen starten op 18 oktober 2011 en worden zowel gegeven op hogeschool HAS Den Bosch als op de NHTV in Breda. Het niveau van de cursus is HBO.
Naast 'Digital marketing' biedt de HAS in oktober ook voor de derde keer de succesvolle cursus 'Professioneel Ondernemerschap in Landbouw en Zorg' aan. HAS Den Bosch volgt samen met de ZLTO en de Taskforce Multifunctionele Landbouw de ontwikkelingen in de zorglandbouw op de voet. In de cursus 'Professioneel Ondernemerschap' is er veel aandacht voor wat deze ontwikkelingen voor het ondernemerschap en de bedrijfsvoering van zorglandbouw betekenen.

Vragen over deze cursussen? Neem contact op met Francis Grandia van HAS KennisTransfer, tel 073 6923637 of [email protected]. Meer informatie is ook te vinden op www.haskennistransfer.nl
Publicatiedatum: