Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitgebreider assortiment ecologische producten in vernieuwde Jumbo Gorinchem

Het zal het winkelende publiek niet zijn ontgaan dat de Jumbo supermarkt in het Piazza Center in Gorinchem enkele dagen gesloten is geweest. Achter de schermen is heel hard gewerkt om een klein jaar na de opening de laatste puntjes op de i te zetten. Woensdag gingen de deuren weer open en eigenaar Eric Snaterse legde uit wat er allemaal veranderd is.

"Een aantal veranderingen is doorgevoerd aan de hand van de uitkomsten van verschillende tevredenheidsonderzoeken die we onder onze klanten hebben gehouden. Hierbij moet worden opgemerkt dat zij ons op heel veel punten al een uitstekende beoordeling hebben gegeven", vertelt Eric.

EkoPlaza producten

"De paden die de schappen doorkruisten zijn verdwenen en dit maakt de winkel voor de klanten een stuk overzichtelijker. Een andere positieve bijwerking is dat we extra schapruimte hebben gekregen, waardoor een verdere uitbreiding van het assortiment mogelijk werd. We verkopen nu ook levensmiddelen en schoonmaakartikelen van EkoPlaza en spelen hiermee in op de toenemende vraag naar ecologische producten. Hierbij kun je denken aan koffie, thee, koeken en snoep, maar ook aan wasmiddelen en wasverzachter, reinigingsmiddelen en toiletpapier."

Ook zijn zowel de groente- en fruitafdeling als de slagerij overzichtelijker en ruimtelijker ingedeeld. Eric vertelt dat de reacties van klanten bijzonder positief zijn.

Bron: DeStadGorinchem
Publicatiedatum: