Nu ook biologische limoenen in standaard assortiment van Naturelle

Naturelle, de biologische tak van The Greenery, levert jaarrond een compleet assortiment biologisch-gecertificeerde groenten en fruit aan supermarktketens en de natuurvoedingssector in binnen en buitenland. "Om jaarrond een compleet assortiment te kunnen bieden worden producten van onze Nederlandse telers aangevuld met import. Zo hebben we nu heerlijke frisgroene biologische limoenen uit Mexico toegevoegd aan ons standaard assortiment", vertelt Efrain Saucedo Nunez. Efrain koopt de limoenen voor Naturelle in.

Biologische limoenteler Javier Moreno gaat Naturelle jaarrond zijn kwaliteitsproduct aanleveren. Javier teelt al sinds 1976 limoenen in Colima, aan de westkust van Mexico. "Het zonnige klimaat van Colima zorgt voor heerlijke frisgroene limoenen." In de jaren negentig raakte Javier geïnteresseerd in biologisch: "Ik besloot om te schakelen naar biologisch omdat ik niet wil dat mijn gezin en werknemers in aanraking komen met chemische gewasbeschermingsmiddelen." Ook wil hij zo min mogelijk schade toebrengen aan het milieu: "Met boomgaarden vlakbij zee wil ik het risico niet nemen het complexe ecosysteem in zee te vervuilen."


Efrain Saucedo Nunez bij de biologische limoenen van Naturelle

Limoen is bij uitstek een geschikt biologisch product omdat van limoenen ook vaak de schil wordt gebruikt in gerechten en drankjes. Consumenten vinden het daarom een veilig idee dat de limoenen op biologische wijze zijn geteeld.

"In onze loods kunnen we de limoenen op verschillende manieren verpakken. Maar natuurlijk zijn onze frisse biologische limoenen ook los verkrijgbaar", vertelt Efrain.

Meer weten over Naturelle? Kijk op www.natuurlijknaturelle.nl en volg Naturelle op Twitter: www.twitter.com/naturelletweets.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven