Wereldwijd al 25.000 filtermachines geplaatst

BioGreen elimineert schadelijke gassen en micro-organismen

Begin 2011 heeft PureAirTrading, gevestigd te Zoetermeer, de verkooprechten van BIOGREENKEEPER & AIRKEEPER verworven voor de Benelux, Zuid Afrika, Ecuador, Suriname en de Nederlandse Antillen. De producten van BioGreen worden al langere tijd in diverse landen zeer succesvol op de markt gebracht. Wereldwijd zijn 25.000 filtermachines geplaatst. De BioGreenKeeper producten zijn biologisch afbreekbaar en zijn in diverse sectoren inzetbaar. BioGreenKeeper producten beperken gewichtsverlies en behouden voor het product de natuurlijke versheid. De producten zuiveren de lucht door gassen en micro-organismes te elimineren en verhogen zo de levensduur van bederfelijke producten.

Het sortiment aan apparatuur en filters maken het product toepasbaar in diverse branches; van industriële toepassingen tot het gebruik in de privé huishouding. Twintig jaren van onderzoek en testen is vooraf gegaan aan de introductie. Voor diverse producten zijn testrapporten het bewijs van de goede werking. Zo leveren de producten een belangrijke verlenging van houdbaarheid aan allerlei vers producten zoals: Groenten, fruit, bloemen enzovoorts. Door het filtreren van ethyleengassen uit de lucht wordt het verouderingsproces sterk vertraagd.

De Bio Green Keeper levert een belangrijke bijdrage in de distributieketens. Van producent tot aan de consument wordt het product in optimale conditie gehouden, het verlies door bederf wordt sterk verminderd en de consument koopt een veel verser product. Prima te gebruiken in koelcellen, koelcontainers, vitrines, en verpakkingen. Erg belangrijk is dat het product geen enkele schadelijke stof bevat en achterlaat na gebruik. Het gebruikte filter materiaal is zonder meer milieuvriendelijk af te voeren.

Voor meer informatie:
PureAirTrading the Netherlands
Cees Priem
Jonagoldhof 19
2728 KM Zoetermeer
0614904445
info@pureairtrading.nl
www.pureairtrading.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven