Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Skal gaat haar dienstverlening diversificeren

Skal erkent de diversiteit van de geregistreerde bedrijven en handelt daarnaar. Dit staat in de op 20 juni gepubliceerde Meerjarenvisie 2011-2015. Begin 2011 staan ruim 3100 bedrijven geregistreerd bij Skal. De diversiteit onder deze bedrijven is enorm wat betreft grootte, soort product, professionaliteit en doelstelling.

Deze diversiteit zorgt voor verschillen in wat bedrijven van Skal verwachten. De één wil een uitgekleed dienstenpakket tegen een lage prijs terwijl de ander meer ondersteuning verwacht en daar best wat meer voor wil betalen. De één verwacht dat Skal louter op de wettelijke voorschriften toeziet terwijl de ander van Skal ook adviezen verwacht hoe het bedrijf aan die wettelijke voorschriften kan voldoen (bijvoorbeeld op bedrijfseconomisch verantwoorde wijze).

De huidige werkwijze van Skal maakt nauwelijks onderscheid in dienstverlening. Daar wil de organisatie verandering in aanbrengen. Skal onderkent de verscheidenheid aan wensen bij de geregistreerden. Deze verscheidenheid daagt Skal uit de bio-bedrijven met meer maatwerk te bedienen. Vanzelfsprekend altijd met de wettelijke bepalingen als kader. Skal gaat binnen deze bepalingen zoeken naar een doelmatige en efficiënte invulling van deze wensen. Dit leidt tot een gedifferentieerd aanbod van diensten en tot het inzetten van verschillende vormen van communicatie. Vanzelfsprekend heeft dit consequenties voor de tarieven en zal dit resulteren in een meer specifieke kostentoerekening.

Bron: Meerjarenvisie 2011-2015 Skal

Publicatiedatum: