Groene Kerstman brengt bezoek aan diverse supermarkten

Op 22 en 23 december bracht de Groene Kerstman een bezoek aan diverse Coop-, Jumbo- en Plus-supermarkten. Tijdens zijn bezoeken aan de supermarkten heeft de Groene Kerstman met eigen ogen gezien dat het aantal biologische producten in de winkels het afgelopen jaar sterk gestegen is en dat steeds meer consumenten ook voor het bereiden van de kerstmaaltijd bewust kiezen voor biologische producten.

In gesprek met klanten

De Groene Kerstman werd enthousiast ontvangen door ondernemer en klanten van de supermarkten. "Goed dat er aandacht is voor biologische producten tijdens de Kerst. Het is belangrijk dat we bewuster gaan eten," aldus een Coop-klant. Een bij Plus winkelend meisje van veertien vertrouwde de Groene Kerstman toe dat zij haar moeder vaak op het hart drukt om vooral biologisch te kopen: "Ik ben een echte dierenvriend en vind het daarom belangrijk dat mijn moeder goede producten koopt." Tijdens zijn bezoek aan de supermarkten deed de Groene Kerstman ook zelf nog even boodschappen. In de winkels trof de Groene Kerstman een groot aantal producten aan van het merk Bio+.


De Groene Kerstman, Coop en Bio+

De Groene Kerstman is een initiatief van Bio+, een snel groeiend merk in biologisch. Bio+ is bovendien een uniek samenwerkingsmodel tussen supermarktorganisaties en producenten van lekkere biologische producten. De meer dan 300 producten van Bio+, van appelen tot vlees en van pasta tot olijfolie, zijn verkrijgbaar bij zo'n 2.500 supermarkten in Nederland. De producten van Bio+ zijn niet alleen lekker, maar ook geproduceerd met respect voor mens, milieu en dier. Coop, Jumbo en Plus hebben bewust gekozen voor het merk Bio+ om het voor consumenten makkelijk te maken te kiezen voor biologisch.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.