Gratis lunch bij inlenen medewerker

Lunchbonnenactie van AB Oost op BioVak

Op 19 en 20 januari aanstaande wordt in de IJsselhallen te Zwolle de BioVak2011 gehouden. Om alle biologische agrariërs in de gelegenheid te stellen de beurs te bezoeken, werken de organisatie van de BioVak en een aantal AB organisaties samen. Onder het motto 'Gun u zelf een gezellig en inspirerend dagje uit' is een ludieke actie opgestart. Ondernemers die voor het bezoeken van de beurs een medewerker van AB (Oost, Friesland of Noord-Holland) inlenen ontvangen een lunch/dinerbon ter waarde van 20 euro. De bon is te verzilveren tijdens één van de beursdagen van de BioVak.

"Als organisatie vinden wij het jammer dat veel agrariërs halverwege de beursdag de beurs moeten verlaten, omdat ze thuis aan het werk moeten", aldus Sjoerd de hoop. Biologisch veehouder en mede-organisator van de BioVak. "De BioVak is meer dan inspiratie opdoen en kennis maken met innovaties. Het is tevens ook een gezellige dag uit. Door de samenwerking met AB hopen we de drempel voor agrariërs te verlagen, waardoor ze een hele dag naar de BioVak komen. De lunch/dinerbon is een kleine tegemoetkoming, maar wel een ludieke."

Mensen die meer willen weten over de lunchbonnenactie kunnen kijken op www.aboost.nl of contact opnemen met hun eigen contactpersoon bij AB Friesland, Noord Holland of Oost.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.