Bakt volgens traditie Europese bakkers
VS: Blue Duck Bakery Café gaat broodjes leveren aan Whole Foods Market
Het familiebedrijf, Blue Duck Bakery Café, wordt geëxploiteerd door de familie Kouris en opende zijn deuren in 1999. De bakkerij werd al snel populair en kreeg erkenning voor zijn ambachtelijke broden die met de hand gemaakt worden volgens de eeuwenoude traditie van de Europese bakkers. In 2008 heeft de Kouris-familie een tweede locatie geopend in Southold.
De broodjes zijn nu al te vinden in de beste restaurants, op markten en bij kruideniers in Long Island, Brooklyn en Manhattan. Zeven dagen per week vers geleverd.
Het balletje is gaan rollen toen Keith Kouris zeven maanden geleden deelnam aan een boerenmarkt in één van de nieuwe winkels van Whole Food Market. "Ze waren erg enthousiast over ons brood en vroegen naar ons roggebrood. Ik bood ze toen onze speciale broden aan, zoals zuurkool-rogge en zonnebloemolie-rogge. Ze vonden dit geweldig."