Catering & Slager John van der Geer ontvangt zijn klanten als de ambachtelijke slager van vroeger. Eten gebeurt meer op een verantwoorde wijze en John van der Geer denkt hier in mee. Daarom is bij de slagerij niet alleen scharrelvlees te krijgen, maar ook veel biologische producten. Hij verkoopt onder meer biologisch kalfsvlees van Ecofields uit Wekerom en biologische kip en kipproducten van Polderhoen uit de Flevopolder. Daarnaast is bij de slager tien soorten biologische kaas op voorraad en veel biologische foodproducten als wijn, olijfolie, chips, kokosvet, bouillonblokjes en nog veel meer.
"De biologische kippen van Polderhoen kunnen naar buiten en krijgen biologisch voer. Dit merk je in de smaak en de kippen hebben absoluut geen antibiotica gehad. Ook hebben we nu biologische soepkippen voor de lekkerste kippensoep", zegt Van der Geer. In de winkel is alle informatie te vinden over de herkomst van het vlees, waarmee de slager laat weten welke kwaliteit zijn klanten krijgen.
Bron: VeenendaalseKrant
Steeds meer biologisch bij slager John van der Geer
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-12-08 Versoepeling van eisen voor Zweedse bio-varkenshouderij
- 2023-12-07 Nog niet alle supermarkten hebben kip zonder keurmerk uitgefaseerd
- 2023-12-01 Positieve resultaten voor slagersformule De Groene Weg
- 2023-11-30 GeluksVogeldag met thema dubbeldoel kippen
- 2023-11-30 Nudgingcampagne met biologisch vlees en vleeswaren gaande in AH-schappen
- 2023-11-23 Johan Walvoort vertelt op lokale radio over omschakeling naar biologisch
- 2023-11-21 Ammoniakemissie reductie bij varkens - vijf biologische bedrijven in beeld
- 2023-11-17 Minister Adema bezoekt biologisch varkenshouder
- 2023-11-15 QA manager Yarrah neemt modderbad
- 2023-11-08 "Meer dan de helft van de Europeanen vermindert vleesconsumptie"
- 2023-11-07 Vriesvers concept geïntroduceerd bij Ekoplaza Den Bosch
- 2023-11-06 Nieuw: nationale dierlijke database 'OrganicXLivestock'
- 2023-10-16 Eerste geval van blauwtong serotype 3 in Duitsland bevestigd
- 2023-10-11 “We willen vleesminnend Nederland helpen om voor duurzaam vlees te kiezen”
- 2023-10-09 Vleesnota 2023: vleesconsumptie is verder gedaald in 2022
- 2023-10-09 Veel te beleven tijdens de eerste Goed Verhaal Dag op bio-boerderijen in Vaassen, Buren en Zoeterwoude