Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steeds meer biologisch bij slager John van der Geer

Catering & Slager John van der Geer ontvangt zijn klanten als de ambachtelijke slager van vroeger. Eten gebeurt meer op een verantwoorde wijze en John van der Geer denkt hier in mee. Daarom is bij de slagerij niet alleen scharrelvlees te krijgen, maar ook veel biologische producten. Hij verkoopt onder meer biologisch kalfsvlees van Ecofields uit Wekerom en biologische kip en kipproducten van Polderhoen uit de Flevopolder. Daarnaast is bij de slager tien soorten biologische kaas op voorraad en veel biologische foodproducten als wijn, olijfolie, chips, kokosvet, bouillonblokjes en nog veel meer.

"De biologische kippen van Polderhoen kunnen naar buiten en krijgen biologisch voer. Dit merk je in de smaak en de kippen hebben absoluut geen antibiotica gehad. Ook hebben we nu biologische soepkippen voor de lekkerste kippensoep", zegt Van der Geer. In de winkel is alle informatie te vinden over de herkomst van het vlees, waarmee de slager laat weten welke kwaliteit zijn klanten krijgen.

Bron: VeenendaalseKrant

Publicatiedatum: