Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groene Sint draagt stokje over aan Groene Kerstman

De Groene Sint heeft gisteren het land verlaten. Ook dit jaar streed de Groene Sint met succes tegen 'foute' en voor duurzame, eerlijk geproduceerde chocoladeletters. Voor zijn vertrek naar Spanje heeft de goedheiligman het duurzame stokje overgedragen aan de Groene Kerstman. Want er is nog volop werk aan de winkel. Steeds meer supermarkten verkopen namelijk biologische producten, maar nog lang niet alle supermarkten voeren ook een breed assortiment aan zowel vers als droge kruidenierswaren. De Groene Kerstman zal de komende weken een aantal supermarkten bezoeken om te kijken hoe makkelijk consumenten groen kunnen winkelen.De Groene Kerstman

Het aantal biologische producten dat verkrijgbaar is in de supermarkt, stijgt nog ieder jaar. Consumenten kopen vaker en makkelijker biologische producten. Omdat biologische dieren een goed leven hebben gehad, biologische AGF niet bespoten is en biologische boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Maar bovenal omdat biologisch gewoon lekker is. Uit onderzoek blijkt dat steeds meer consumenten wel graag duurzaam willen kopen, maar voor het schap toch andere keuzes maken. Met de Groene Kerstman wil Bio+, het snelst groeiende merk in biologisch, consumenten inspireren om juist rond de kerstperiode te kiezen voor duurzame alternatieven en een groene manier van leven. Niet met een opgeheven vingertje, maar door het bieden van inspiratie & feestelijke recepten met biologische producten in de hoofdrol.

Op www.degroenekerst.nl kunnen consumenten, die dit jaar kiezen voor een groene kerst, een gratis biologisch receptenboekje downloaden en zich laten inspireren door duurzame cadeautips.


Publicatiedatum: