'BD-wijnen zijn echte pareltjes'

BiologischeWijnwinkel.nl kent goede start

Tholen - Twee maanden geleden is de webshop BiologischeWijnwinkel.nl gelanceerd. In het assortiment zitten alleen biologische en biodynamische wijnen. Oprichter Frank Rozendaal vertelt dat het goed loopt. "Ik ben dik tevreden met hoe het gaat. Ik wilde in eerste instantie kijken of er potentieel is voor bio-wijnen, en dit is goed uitgepakt", aldus Frank.


Frank komt zelf niet uit de sector, daarom was dit voor hem nog even afwachten. "Het was lastig om in te schatten hoe het ging lopen. Leuk is dat ik merk dat sommige mensen al terugkomen. Zij plaatsen nieuwe bestellingen." Hij is zelf groot wijnliefhebber, daarom was de keuze voor een webwinkel in wijnen snel gemaakt.

In de BiologischeWijnwinkel.nl is nu nog alleen witte en rode wijn en rosé te verkrijgen. Dit gaat Frank in de toekomst nog verder aanvullen met champagne en port. "Hiervan staat al wat in de kelder klaar. Ik heb een mooi champagnehuis gevonden. Over een kleine week denk ik dat ze ook in de shop te verkrijgen zijn." Ook Cava en Prosecco komen eraan. Als het assortiment zover mogelijk compleet is, gaat hij op zoek naar meer Nederlandse wijnen."Er zitten hele mooie wijnen van Domaine Eugene Meyer in het assortiment. Dit zijn BD-wijnen. Dat kan je toch echt proeven. Deze wijn vibreert echt, is erg levendig. Dit zijn twee pareltjes." Ook achter de Riberach-wijnen zit een mooi verhaal. "Deze wijn wordt gemaakt door vier vrienden die gezamenlijk een wijngaard hebben gered. Zij lieten de oude stokken staan en werken echt nog met een authentieke productiewijze. Dit levert heel pure wijnen op."

Welk product het beste loopt, is nu nog niet duidelijk. "Ik ben vooral veel bezig met het inpakken van dozen. Op een gegeven moment, wanneer ik weer wat meer tijd heb, zal ik een analyse gaan maken. Dit is er met de drukte van de afgelopen tijd niet van gekomen, maar dat is alleen maar goed nieuws."

Voor meer informatie:
Frank Rozendaal
BiologischeWijnwinkel.nl
Bennevelderstraat 46
7856 TC Benneveld
info@biologischewijnwinkel.nl
www.biologischewijnwinkel.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven