Feestelijke opening EkoPlaza aan AJ Ernststraat

Zoals verwacht is de EkoPlaza aan de AJ Ernststraat (Amsterdam) feestelijk en druk bezocht geopend. Veel mensen uit de omgeving kwamen even een kijkje nemen, biologische boodschappen doen en hun voucher voor een gratis stuk biologisch appelgebak met koffie inleveren. Veel complimenten zijn ontvangen van de bewoners in de buurt, van klanten, en ook de landelijke media was vol lof.


Volop groenten en fruit

Als primeur had EkoPlaza de Demeter sappen. In totaal 31 verschillende sappen van Demeter-kwaliteit in een moderne eigentijds jasje voor een hele aantrekkelijke prijs.


Nieuwe Demeter-sappen in schap

Om goede wil te tonen, heeft EkoPlaza alle bewoners boven de EkoPlaza winkel een gratis Proef Vitatas aangeboden. Dat is een tas vol met groente en fruit. Dit om de eventuele overlast tegemoet te komen bij de verbouwing. Tevens heeft de kindercrèche naast de winkel een voucher gekregen van 100 euro. Natuurvoeding bereikbaar maken voor iedereen komt om deze manier wel heel dicht bij.


Frans van Reenen, bedrijfsleider nieuwe EkoPlaza winkel

Ook deze week kan men nog volop profiteren van vele aanbiedingen. Kijk snel op www.ekoplaza.nl.

Openingstijden; maandag t/m vrijdag 08.00 tot 19.00, zaterdag 08.00 tot 18.00 en zondag 11.00 tot 17.00. Zaterdag en zondag gratis parkeren.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.