Tholen - Hans en Mariet Cuppen hebben weer volop Amaryllissen beschikbaar. "We verkopen de bio-Amaryllissen aan onder meer Estafette, Udea en Zann. Estafette en Zann leveren tevens de Amaryllissen als snijbloemen. Estafette heeft sinds vorige week al wat van de snijbloemen afgenomen."

De productie bij de Cuppens varieert tussen de 10.000 en 20.000 stelen per week. Voldoende aanbod dus. De pluk is begin oktober begonnen. "Het afgelopen jaar liep dit zelfs door tot in mei. We moeten het vooral van november en december hebben, dan gaat 90 procent weg. Vooral de afzet van de snijbloemen is nog lastig, daarom staan we overal voor open. Bel gerust, dan bekijken we hoe we het gaan regelen.""We verkopen losse bollen en bol op pot. De laatste is een terracotta stenen pot voorzien van fotolabel met gegevens. Ook verkopen we Amaryllissen als snijbloem voor in de vaas. Deze hebben een intensieve rode kleur en zijn lang houdbaar."

Op de website van Cuppens staat een leuk filmpje over bio=bloemen, gemaakt door de zender Limburg 1. Klik hier om deze te bekijken.

Voor meer informatie:

Hans Cuppen
Mts Cuppen - Cuppen
Biologisch bloemen- en groentebedrijf
06 20997721
info@biobloemcuppen.nl
www.biobloemcuppen.nl