Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verpakt in gedecoreerde kadobox

Serenity Bath & Body Collection van Pai bij Shizo

Shizo.nl - dé webwinkel voor luxe natuurcosmetica, minerale makeup en eco parfums - lanceert de Pai Skincare Serenity Bath & Body Collection Gift Set. Het perfecte 'home spa verwencadeau' voor de decembermaand. De 100% natuurlijke badset bestaat uit geparfumeerd badzout en Pai's best-seller Calming Body Cream. De set is verpakt in een prachtig gedecoreerde cadeaubox met feestelijk striklint.

Badzout - 200 gram

De unieke mix van therapeutische zouten uit de Himalaya en Dode Zee bevat tot wel 84 verschillende sporenelementen, die elkaar versterken in hun reinigende en ontgiftende werking van de huid. De zoutkristallen zijn geheel natuurlijk en subtiel geparfumeerd met verkwikkende frankincense, grapefruit en may chang olie. Het aroma is intens en fris.


Body Cream - 100 ml

Pai's Comfrey & Calendula Calming Body Cream is een intensief hydraterende bodylotion. Ideaal voor de droge en vochtarme huid. De helende eigenschappen van comfrey en calendula verzachten en herstellen. Met Sheabutter, Jasmijnolie en vitamine E voor een zachte en soepele huid.
 

Over Pai Skincare

Pai Skincare biedt fijne alternatieven voor verzorgingsproducten met chemicaliën, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en productprestaties die nodig zijn voor een mooie huid. Pai producten zijn gecertificeerd door de Soil Association en alle ingrediënten op Pai's etiketten zijn herkenbaar en begrijpbaar - zodat je als consument precies weet wat je koopt en smeert.
 
Verkoopinformatie:
 
Pai Serenity Bath & Body Collection 19,95 euro. Limited Edition item. In Nederland exclusief verkrijgbaar via www.shizo.nl
Publicatiedatum: