Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EkoPlaza opent aan AJ Ernststraat in Amsterdam

'Natuurlijk, het beste voor iedereen', dat is EkoPlaza al jaren voor staat. Op donderdag 4 november aanstaande opent EkoPlaza haar vijfde winkel aan de AJ Ernststraat in Amsterdam. Een prachtige moderne winkel met een geheel eigen sfeer. Zelf zijn wij hier erg trots op en daarom nodigen wij iedereen uit om onze winkel te komen bezoeken.

EkoPlaza is dé supermarkt voor biologische levensmiddelen en heeft als doel de natuurvoeding bereikbaar te maken voor iedereen. Dit doen we door middel van eigentijdse en ruime winkels met een zeer uitgebreid assortiment verswaren als vers afgebakken brood, een uitgebreid kaasassortiment en een ruim aanbod groente en fruit. Ook aantrekkelijke prijzen en niet te vergeten het vriendelijke personeel brengen smakelijk leven dichterbij.

Daarnaast is EkoPlaza zeer betrokken bij de biologische landbouw, de natuur en het milieu. Ook de gezondheidsaspecten van mens worden niet vergeten. Dit doet EkoPlaza door producten in te kopen die afkomstig zijn van duurzame, biologische landbouw en veeteelt, waarbij de grond niet uitgeput wordt en er harmonie is met de natuur. Dat levert producten op die voeden, vullen en smaken zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen.

Deze producten zijn van zichzelf veel smaakvoller, mede omdat er ook rekening wordt gehouden met de seizoenen. De producten komen uit de hele wereld, maar die van Nederlandse oorsprong, en nog liever uit de regio, hebben de voorkeur, mits ze aan alle kwaliteitseisen van EkoPlaza voldoen.

Wij zijn ervan overtuigd dat de Amsterdam met deze vestiging een attractie rijker is geworden!

Trek gekregen? Kom snel profiteren van de vele openingsaanbiedingen!

U bent ook van harte welkom bij een van onze andere EkoPlaza vestigingen; altijd goed bereikbaar en met ruime openingstijden. Meer weten: www.ekoplaza.nl.Publicatiedatum: