Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
19 en 20 januari 2011, Zwolle

Praktijkgericht workshopprogramma op BioVak 2011

BioVak - de vakbeurs voor duurzame landbouw, natuur, voedselkwaliteit èn voor ondernemers met smaak - heeft zich de afgelopen jaren als een succesvolle formule geprofileerd. De beurs staat in het teken van inspiratie voor de totale biologische keten! BioKennis (Wageningen UR en Louis Bolk Instituut) presenteert deze editie een vernieuwd en gevarieerd programma met keus uit talloze praktijkgerichte workshops en sectoroverstijgende debatten.
 
Woensdag 19 en donderdag 20 januari 2011 is het IJsselhallencomplex in Zwolle wederom het decor van de jaarlijkse vakbeurs BioVak. De beurs wordt georganiseerd door de Vakgroep Biologische landbouw (LTO & Biologica) in samenwerking met beursorganisator ICEM, BioConnect. De BioVak is bedoeld voor alle ondernemers uit de land- en tuinbouw, importeurs, horeca- en detailhandelondernemers die geïnteresseerd zijn in innovaties in duurzaamheid.

BioKennis organiseert jaarlijks het workshopprogramma met tal van praktijkgerichte workshops op het gebied van duurzame veehouderij, akkerbouw, en tuinbouw. Daarnaast zijn er ook debatten over bredere maatschappelijke onderwerpen in de biologische context, zoals klimaat, dierenwelzijn, markt & ketens, bodem of biodiversiteit. Een gedetailleerd programma is eind november beschikbaar.

Als u zelf een idee heeft voor een workshop, neem dan contact op met ICEM
[email protected], Tel: 0180-314662, www.biovak.nl
 
Publicatiedatum: