Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ga zelf aan de slag met CO2-reductie

EVO en Connekt (programma Duurzame Logistiek) hebben onlangs een bijeenkomst georganiseerd in het kader van Duurzame Logistiek, om bedrijven te werven die zelf actief aan de slag willen met CO2-reductie.

Een belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst waren de workshops waarin de aanwezige bedrijven samen nadachten over CO2-reductie. Een aantal bedrijven gaat samen met Connekt en EVO het traject in om de zogeheten Lean and Green Award te behalen.

In de vervolgfase gaat een groep enthousiaste bedrijven in diepgaande workshops verder in op het meten van CO2, mogelijke maatregelen om CO2 te reduceren en hoe je de voortgang kunt monitoren.

Het uiteindelijke doel is dat bedrijven zich inzetten de Lean and Green Award te behalen. Met andere woorden, deze bedrijven gaan voor 20 procent reductie van CO2-uitstoot in 2012 (ten opzichte van 2007).

Een aantal bedrijven heeft zich inmiddels al aangemeld. Bedrijven die interesse hebben in deelname aan het traject (drie à vier workshops), kunnen dit via dit forumulier aangeven.

Publicatiedatum: