Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webwinkel Cute Cotton doorbreekt taboe

Duurzame menstruatieproducten zijn flink in opkomst in Nederland. Deze producten gaan de strijd aan met het gevestigde wegwerpmaandverband. Onderneemster Jolanda Wulder startte onlangs precies op het goede moment haar webwinkel Cute Cotton, de bestellingen stromen binnen uit heel het land. Cute Cotton speelt hiermee in op de grote behoefte aan alternatieve menstruatieproducten zoals menstruatiecups, wasbaar maandverband & wasbare inlegkruisjes.

Weg met het taboe

Cute Cotton is meer dan alleen een webwinkel. Met voorlichtende activiteiten als lezingen, workshops en het beantwoorden van persoonlijke vragen probeert ze het taboe op deze producten te doorbreken. Dat is nodig, want er rust bij veel mensen nog een groot taboe op alles rondom de menstruatie. Men is bang dat de alternatieve producten vies, heel duur of erg lelijk zijn, maar in de praktijk blijkt niets van dat alles. Het is juist schoner, gezonder, draagt veel fijner, is op termijn kostenbesparend, zeer milieuvriendelijk en verkrijgbaar in vrolijke kleuren.


Assortiment

Cute Cotton heeft naast de menstruatiecups en wasbaar maandverband nog veel meer voor de vruchtbare vrouw in het assortiment. Bijvoorbeeld wasbare zoogcompressen voor tijdens de borstvoedingsperiode, wasbaar kraamverband en zelfs duurzame condooms. Voor de handige dames zijn er bovendien doe-het-zelfpakketjes met mooie stoffen om zelf maandverband of zoogcompressen te maken.

Cute Cotton voor Pink Ribbon

Oktober is borstkankermaand en ook Cute Cotton staat dan in het teken van Pink Ribbon. Op veel producten zijn er grote kortingen en het bedrag dat de klant bespaart gaat naar Pink Ribbon & KWF Kankerbestrijding.

Meer informatie over de producten op www.cutecotton.nl

Publicatiedatum: