Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foundation Priori Coffeeberry honderd procent natuurlijk

Priori Coffeeberry 100% Natural Perfecting Minerals zijn natuurlijke, minerale foundationpoeders. Ze zijn samengesteld met extracten van de gehele vrucht van de CoffeeBerry. Dit is wetenscahppelijk bewezen de meest krachtige antioxidant van alle geteste natuurlijke antioxidanten.

De PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals zorgen voor een goede make-upbasis en helpen ongelijkmatigheden op de huid te verdoezelen. Deze foundations zijn verkrijgbaar in zes verschillende tinten en lijken op een poeder. Dit wel met een verfijnde en zeer crèmige textuur, wanneer de mineralen in ronddraaiende polijstbewegingen met een poederkwast op de huid worden aangebracht.

De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen zoals Mica, IJzer Oxide, Titanium Dioxide en natuurlijke pigmenten. Deze samenstelling is ontwikkeld zonder overbodige hulpstoffen ('fillers').

De foundations zijn gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry-extract. Dit unieke extract, afkomstig van de koffiebes, is maar liefst drie keer krachtiger dan groene thee.

Ook de verpakkingen zijn ontwikkeld met veel respect voor de natuur. Er is uitsluitend gebruik gemaakt van Ingeo Natural Plastic. Dit is een biologisch afbreekbare plasticsoort op basis van plantaardige grondstoffen.

De producten van Priori worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons. Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl
Publicatiedatum: