Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alle tests verzameld in Öko-test Jahrbuch 2011

Sinds 8 oktober is het Öko-test jaarboek voor 2011 verkrijgbaar in Duitsland. Het jaarboek kost 8,90 euro. Meer dan 1.300 producten zijn getest, of ze nou in de supermarkt of bij de drogist te koop zijn.

De consument krijgt steeds meer keus. Maar of een duurder merkproduct nu echt van betere kwaliteit is dan goedkopere goederen? Dit blijkt niet zo te zijn.

Om de consument te helpen bij de keuze, kan het Öko-test jaarboek 2011 geraadpleegd worden. Hierin staan alle onderzoeksresultaten. De producten zijn onder meer in het lab gecontroleerd op verontreinigde stoffen. Meer dan 800 producten, waaronder flesjes water, slaappillen, crèmes, babyverzorging en badjassen werden met 'zeer goed' of 'goed' beoordeeld. Ongeveer 300 producten bleken ongezonde stoffen te bevatten.

Het excuus dat biologisch te duur is, telt niet meer. De meeste producten zijn van uitstekende kwaliteit. Maar om exact te weten wat de beste keuze is, is het verstandig om het jaarboek te raadplegen.

Voor meer informatie: webmaster@oekotest.de
Publicatiedatum: