Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sunny Bridge Natural Foods breidt fors uit in Pittsburg

De winkel van Sunny Bridge Natural Foods in Pittsburg, gaat uitbreiden. De winkelomvang neemt fors toe en ze gaan enkele nieuwe diensten aanbieden. Ook wordt het assortiment met natuurlijke en biologische producten uitgebreid.

De verwachting is dat voor eind november de oppervlakte van de winkel met ongeveer vijftig procent zal zijn uitgebreid. Klanten zullen in de gerenoveerde winkel onder meer een glutenvrije bakkerij vinden. De bakkerij gaat brood, taarten, cakes, muffins, koekjes en gebak verkopen. Lori Karavolis gaat toezien op de bakkerij-activiteiten.

Tijdens openingsuren kunnen klanten ook in het nieuwe café genieten van een grote selectie aan vers bereide soepen, salades en sandwiches. Deze worden vers gemaakt, volledig glutenvrij en bereid met lokale en biologische producten. Er komt ook een ruimer aanbod aan melk, eieren, honing en seizoensgebonden producten. Tevens zullen er meer vitaminen en kruiden aangeboden worden.



"We waren deze uitbreiding al meerdere jaren van plan. Dit kan nu doorgang vinden, omdat we onlangs de mogelijkheid aangeboden kregen om de ruimte naast onze winkel over te nemen", verklaart Gina Snyder, directeur van Sunny Bridge Natural Foods de uitbreiding. "Onze klanten vragen regelmatig om extra diensten. Hier spelen we op in door de renovatie en uitbreiding."