'Awards in verleden gedomineerd door zuivel- en wijnsector'

Nieuw-Zeeland zoekt kanshebbers voor 'Organic Awards'

Toonaangevende biologische producenten, exporteurs, bedrijven en particulieren uit Nieuw-Zeeland zullen worden erkend met de Organic Awards. "Met 'The Organic Awards' wordt het succes, de toewijding en de innovatie in de Nieuw-Zeelandse bio-sector gevierd", aldus Derek Broadman, voorzitter van Organics Aotearoa New Zealand (OANZ).

Woensdag 17 november zullen vier awards worden uitgereikt. Dit zal tijdens een galadiner zijn in Wellington. De eerste award is 'The Organic Producer Of The Year Award', hiermee wordt een biologisch bedrijf geëerd dat op economisch en sociaal vlak duurzaam is. 'The Zespri International Organic Export Award' zal gaan naar een organisatie dat Nieuw-Zeelandse bio-producten van hoge waarde aan internationale markten levert.

Met 'The Organic Enterprise Award' wordt een innovatieve en ondernemende organisatie gehuldigd, die ook nog eens de biologische visie en waarden promoot. 'The Jon Manhire Award of Outstanding Contribution to the Organic Sector' is de vierde award. Deze gaat naar een persoon die excellentie toont in zijn of haar vakgebied en zich inzet voor biologisch en anderen aanmoedigt om deel te nemen aan de biologische principes.

"De afgelopen twee jaar werden de awards gedomineerd door de snel groeiende biologische zuivel- en wijnsector. Het zal interessant zijn om te zien of andere producenten, verwerkers en exporteurs in staat zijn om deze trend in 2010 te doorbreken."

Tot 1 oktober kunnen nominaties worden ingediend via www.oanz.org.nz.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.