Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brazilië vertegenwoordigd op BioFach Japan

De BioFach Japan, de belangrijkste bio-beurs van Azië, is vandaag van start gegaan. De beurs vindt plaats in Tokyo en duurt tot 23 september. Er zijn zelfs drie Braziliaanse bedrijven aanwezig, in het kader van het 'Organics Brasil Project'. De bedrijven Surya, Jalles Machado en Canaspirit willen de deelname van Braziliaanse producten op de Aziatische markt uitbreiden.



"De Japanse markt is weliswaar kleiner in vergelijking met Europa en de Verenigde Staten, maar deze markt is erg interessant voor producten zoals rum, katoenen kleding en Braziliaanse suiker. Cosmetica wordt al verkocht in de grote winkels. De vooruitzichten zijn erg goed", vertelt Liu Ming, coördinator van het project.

Voor het cosmeticabedrijf Surya, die ook al op eerdere edities van de beurs stond, is het belangrijk om nieuwe zakelijke mogelijkheden te verkennen. Alsmede relaties met de klanten te behouden. Het gaat met name om de productlijnen met ingrediënten uit de Amazone. Jalles Machado staat voor het eerst op de beurs en CanaSpirit probeert internationale kopers te vinden voor hun traditionele witte rum.