Enschede: markt met biologische streekproducten in het Ledeboerpark

Op zondag 4 juli organiseert NatuurEducatie van de gemeente Enschede de eerste biologische markt van dit jaar op het erf bij bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner in het Ledeboerpark te Enschede. Op deze biologische markt zijn van 11.00 - 16.30 uur diverse biologische producten te proeven en te verkrijgen.

Biologische streekproducten

Op zondag 4 juli is het weer tijd voor een sfeervolle kleinschalige biologische markt op het erf van bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner. Er staan kraampjes van o.a. de biologische zorgboerderij De Viermarken met diverse soorten biologische groenten en andere producten en ook is er is biologisch fruit, sap en jam en ijs verkrijgbaar. Veel bezoekers stellen de kleinschalige en gemoedelijke sfeer van deze biologische markt zeer op prijs. Natuurlijk kunnen bezoekers ook genieten van een heerlijk kopje koffie of thee in het bezoekerscentrum. De andere biologische markten zijn op 25 juli, 15 augustus en op 26 september.

De biologische markt vindt plaats op het erf van het bezoekerscentrum op zondag 4 juli van 11.00 - 16.30 uur. Bezoekerscentrum Het Lammerinkswönner is bereikbaar via de hoofdingang van het Ledeboerpark aan de Hengelosestraat in Enschede. Na 300 meter aan de rechterkant van het pad ligt het gemeentelijk bezoekerscentrum.

Bron: Nieuwsbank, 29-06-10


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.