Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Systeembeheerder / Applicatiebeheerder

Heb jij technische skills en krijg jij energie van het oplossen van ICT-vraagstukken en implementeren van software? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met het oog op verdere digitalisering en professionalisering zoeken we versterking voor ons IT-team onder leiding van de IT-Manager. Samen met onze IT-Manager vorm je de kern van de IT-afdeling van Bud Holland en ben je samen met onze “Key-Users” en ICT-partners mede verantwoordelijk voor het onderhouden en vernieuwen van onze ICT-Infrastructuur.

Je bent werkzaam in een klein en gezellig team, waardoor je takenpakket bestaat uit diverse werkzaamheden op het gebied van hardware, software en applicatiebeheer. Je begrijpt het belang van testen, nauwkeurig werken, documentatie en kan goed samenwerken in team verband. Daarnaast ben je flexibel genoeg om te beseffen dat niet alle werkzaamheden tijdens kantoortijden uitgevoerd kunnen worden en ben je bereid om werkzaamheden buiten werktijd uit te voeren als dit nodig is.

Systeembeheerder / Applicatiebeheerder

(junior/medior)


Wij zoeken…

Iemand die graag in een hecht team werkt, maar ook goed zelfstandig kan werken.

Je hebt een relevante opleiding op het gebied van systeembeheer en/of applicatie beheer of beschikt over aantoonbare kennis door werkervaring.

Je bent bereid mee te gaan met vernieuwingen en ontwikkelingen.

Je bent voor (minimaal) 32 uur beschikbaar, hebt goede communicatieve vaardigheden en beheerst de talen Nederlands en Engels.

Affiniteit met de AGF branche is een pré en je hebt bij voorkeur ervaring met één of meerdere Microsoft producten, zoals: “Windows Server 2022 (AD/DC) en Azure Entra ID, Office 365, Microsoft SQL Server, Microsoft Navision 2017”.


Iets voor jou?

Bud Holland is op de internationale markt een leidende importeur van exotisch fruit, exotische groenten en specialiteiten uit de hele wereld. Wij bieden je prima arbeidsvoorwaarden. Een laptop en telefoon worden ter beschikking gesteld, thuiswerken is bespreekbaar en opleidingsmogelijkheden zijn aanwezig. Verder zijn er leuke extra’tjes. Zo staat elk jaar ons roemruchte en oergezellige ‘Bud Feest’ op het programma en hebben we daarnaast gezellige teamuitjes. Bij Bud Holland zijn er bovendien volop mogelijkheden om je binnen je functie en binnen de organisatie verder te ontwikkelen.

Is deze dynamische en leerzame functie jou op het lijf geschreven en heb je daarnaast ook nog affiniteit met de AGF branche? Dan kijken we ernaar uit om kennis met je maken! Stuur je CV en motivatiebrief naar Richard van Til ([email protected]) en wie weet zitten we binnenkort samen aan de koffietafel om verder te praten. We kijken ernaar uit om van je te horen!