Gastvrij 2015

Ook dit jaar presenteerde de Gastvrij Rotterdam weer in samenwerking met Green Leisure het 'Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen. Op de foto de initiatiefnemers Sander Verschuren en Marco Ouwerkerk.
Ook dit jaar presenteerde de Gastvrij Rotterdam weer in samenwerking met Green Leisure het 'Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen. Op de foto de initiatiefnemers Sander Verschuren en Marco Ouwerkerk.
Het plein telde 25 exposanten met elk verantwoorde, Fair Trade, biologische of duurzame producten. Alle stands waren gemaakt van gebruikte materialen.
Het plein telde 25 exposanten met elk verantwoorde, Fair Trade, biologische of duurzame producten. Alle stands waren gemaakt van gebruikte materialen.
Willem Hiemmelreich presenteert biologische vissen uit het assortiment van Jan van As Versvishandel.
Willem Hiemmelreich presenteert biologische vissen uit het assortiment van Jan van As Versvishandel.
Ze hebben niet alleen deze prachtige biologische zeebaars verkrijgbaar, ook forellen en daurades.
Ze hebben niet alleen deze prachtige biologische zeebaars verkrijgbaar, ook forellen en daurades.
De mannen van Schulp met achter zich een greep uit het assortiment vruchtensappen. Naast de reguliere sappen hebben ze een ruim bio assortiment voor de horeca. Elger Wiersma en Carel de Gans.
De mannen van Schulp met achter zich een greep uit het assortiment vruchtensappen. Naast de reguliere sappen hebben ze een ruim bio assortiment voor de horeca. Elger Wiersma en Carel de Gans.
Gursel Iz, Daphne Otto en Giel Seppen van Coco-Mat weten als geen ander hoe een bed ligt, gemaakt van biologische materialen. Coco-Mat maakte ook deel uit aan het Smaakt Naar Meer! Paviljoen. Zij maken innovatieve producten en meubels, uitsluitend van 100% natuurlijke materialen.
Gursel Iz, Daphne Otto en Giel Seppen van Coco-Mat weten als geen ander hoe een bed ligt, gemaakt van biologische materialen. Coco-Mat maakte ook deel uit aan het Smaakt Naar Meer! Paviljoen. Zij maken innovatieve producten en meubels, uitsluitend van 100% natuurlijke materialen.
Jochem van der Wegen en Marcel Zuidema van Flevosap. Het sap waar je de smaak ziet zitten... Schudden voor gebruik!
Jochem van der Wegen en Marcel Zuidema van Flevosap. Het sap waar je de smaak ziet zitten... Schudden voor gebruik!
Glenn Grootenboer van Sanicus met een biologische sanitairreiniger.
Glenn Grootenboer van Sanicus met een biologische sanitairreiniger.
Jan Willen van Kempen van het gelijknamige bedrijf Van Kempen Fruitsappen is trots op zijn fruitsappen. Van de biologische lijn hebben ze appel- of sinaasappelsap verkrijgbaar.
Jan Willen van Kempen van het gelijknamige bedrijf Van Kempen Fruitsappen is trots op zijn fruitsappen. Van de biologische lijn hebben ze appel- of sinaasappelsap verkrijgbaar.
Gregor Christiaanse van Olijfbedrijf is gespecialiseerd in biologische olijfolie. Ook import hij olijven en andere delicatessen uit het Middellandse zee gebied. De producten worden uitsluitend aan de horeca verkocht en niet aan particulieren.
Gregor Christiaanse van Olijfbedrijf is gespecialiseerd in biologische olijfolie. Ook import hij olijven en andere delicatessen uit het Middellandse zee gebied. De producten worden uitsluitend aan de horeca verkocht en niet aan particulieren.
Floris Kok, Marloes Langenhof en Arno Renes van Biotelli. Zij produceren biologische ijs- en patisserie (streek)specialiteiten van biologische grondstoffen.
Floris Kok, Marloes Langenhof en Arno Renes van Biotelli. Zij produceren biologische ijs- en patisserie (streek)specialiteiten van biologische grondstoffen.
Nieuw waren de macarones gevuld met biologisch ijs. De macarones zelf zijn niet geheel biologisch maar het ijs daarentegen wel. Makkelijk uit de hand te eten met een speciaal ontworpen 'Franse' verpakking.
Nieuw waren de macarones gevuld met biologisch ijs. De macarones zelf zijn niet geheel biologisch maar het ijs daarentegen wel. Makkelijk uit de hand te eten met een speciaal ontworpen 'Franse' verpakking.
Jelle Schmidt heeft een totaalassortiment dranken voor de horeca. Jetdrinks komt over een aantal weken met een nieuwe biologische ijsthee. Wordt dus vervolgd..
Jelle Schmidt heeft een totaalassortiment dranken voor de horeca. Jetdrinks komt over een aantal weken met een nieuwe biologische ijsthee. Wordt dus vervolgd..
Naast dranken liet Jelle de tussendoortjes van Justnuts zien, ook verkrijbaar bij Jetdrinks.
Naast dranken liet Jelle de tussendoortjes van Justnuts zien, ook verkrijbaar bij Jetdrinks.
Jan Fleurkens van Mongozo schenkt alvast een heerlijk Mongozo Premium Pilsener in.
Jan Fleurkens van Mongozo schenkt alvast een heerlijk Mongozo Premium Pilsener in.
De Mongozo Buckwheat White heeft onlangs een medaille gewonnen in de World Beer Awards in Londen met als titel: Het lekkerste, biologische, Fair Trade en glutenvrije biertje.
De Mongozo Buckwheat White heeft onlangs een medaille gewonnen in de World Beer Awards in Londen met als titel: Het lekkerste, biologische, Fair Trade en glutenvrije biertje.
Stephan Serano met een biologische rosé van Intense Wines. Deze wijn komt uit Domaine de Marotte en is van een Nederlandse wijnboer uit Frankrijk.
Stephan Serano met een biologische rosé van Intense Wines. Deze wijn komt uit Domaine de Marotte en is van een Nederlandse wijnboer uit Frankrijk.
Met trots laat Hans Apontoweil zijn producten zien en proeven aan de bezoekers. Fris Gedroogd Fruit bestaat nu bijna 3 jaar en is een enorm succes geworden. De vijgen en cranberry's zijn het meest gewild, aldus Hans.
Met trots laat Hans Apontoweil zijn producten zien en proeven aan de bezoekers. Fris Gedroogd Fruit bestaat nu bijna 3 jaar en is een enorm succes geworden. De vijgen en cranberry's zijn het meest gewild, aldus Hans.
Ook deelnemer van het Smaakt Naar Meer! Paviljoen was Arla. Dit keer geen biologische producten meegenomen maar een nieuwe chocomelk, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De enthousiaste hostess Annemieke Bruens laat de bezoekers de chocomelk proeven.
Ook deelnemer van het Smaakt Naar Meer! Paviljoen was Arla. Dit keer geen biologische producten meegenomen maar een nieuwe chocomelk, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De enthousiaste hostess Annemieke Bruens laat de bezoekers de chocomelk proeven.
Eric Beek had zelfs zijn overhemd even aangetrokken voor de foto. Illimani kon natuurlijk niet ontbreken op dit paviljoen. Samen met zijn vrouw Gloria presenteren zij hun specialties.
Eric Beek had zelfs zijn overhemd even aangetrokken voor de foto. Illimani kon natuurlijk niet ontbreken op dit paviljoen. Samen met zijn vrouw Gloria presenteren zij hun specialties.
De nieuwe specialties komen uit Peru, Brazilië en Ecuador. De Peruaanse bestaat uit rood fruit, chocolade en caramel. De rechtse is een Braziliaanse specialty en bestaat uit cacao, noga, perzik en heeft een zoete aftronk.
De nieuwe specialties komen uit Peru, Brazilië en Ecuador. De Peruaanse bestaat uit rood fruit, chocolade en caramel. De rechtse is een Braziliaanse specialty en bestaat uit cacao, noga, perzik en heeft een zoete aftronk.
De standhouders die deelnamen aan de “Groene Route” waren kenbaar door een groene ballon. Dit betekende dat deze bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat kan Fair Trade, biologisch of duurzaam zijn.
De standhouders die deelnamen aan de “Groene Route” waren kenbaar door een groene ballon. Dit betekende dat deze bedrijven maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat kan Fair Trade, biologisch of duurzaam zijn.
Op de beurs was ook de Bocuse d’Or 2015 in volle gang. Een spannend wedstrijdspektakel waarbij de winnaar bekend werd gemaakt die door mocht naar de volgende wedstrijd in Boedapest, mei 2016.
Op de beurs was ook de Bocuse d’Or 2015 in volle gang. Een spannend wedstrijdspektakel waarbij de winnaar bekend werd gemaakt die door mocht naar de volgende wedstrijd in Boedapest, mei 2016.
Een jury van sterrenkoks en SVH Meesterkoks die de gerechten beoordeelde..
Een jury van sterrenkoks en SVH Meesterkoks die de gerechten beoordeelde..
Natuurlijk kon Bakkerij Carl Siegert ook niet ontbreken op deze beurs. Op de foto Rick van Schaik met de Brostei.
Natuurlijk kon Bakkerij Carl Siegert ook niet ontbreken op deze beurs. Op de foto Rick van Schaik met de Brostei.
De Brostei is vorig jaar gelanceerd op de Horecava. Dit zijn nieuwe biologische 'broodbakjes' met ongekende vul- en combinatiemogelijkheden.
De Brostei is vorig jaar gelanceerd op de Horecava. Dit zijn nieuwe biologische 'broodbakjes' met ongekende vul- en combinatiemogelijkheden.
In dezelfde stand stond ook Rob Treuren van Wildhandel Treuren uit Rotterdam. Zij hebben 1 biologische kip uit Frankrijk in het assortiment en wilde deze natuurlijk graag presenteren.
In dezelfde stand stond ook Rob Treuren van Wildhandel Treuren uit Rotterdam. Zij hebben 1 biologische kip uit Frankrijk in het assortiment en wilde deze natuurlijk graag presenteren.
Het enthousiaste Quiks team. Onder andere verse friet gebakken in zonnebloemolie maakt onderdeel uit van het assortiment. Links Marco van Helden, de jarige Kees van der Burg, Peter Hoogendoorn en Roelijn Nuyt.
Het enthousiaste Quiks team. Onder andere verse friet gebakken in zonnebloemolie maakt onderdeel uit van het assortiment. Links Marco van Helden, de jarige Kees van der Burg, Peter Hoogendoorn en Roelijn Nuyt.
Horecagroothandel Hanos toonde een greep uit het AGF- assortiment, zij hebben naast gangbare producten ook een uitgebreid bio assortiment.
Horecagroothandel Hanos toonde een greep uit het AGF- assortiment, zij hebben naast gangbare producten ook een uitgebreid bio assortiment.
In de startersstraat stonden bedrijven die nog geen 3 jaar staan ingeschreven bij de kvk. Dit was oa. E-Oil, Boris Kozar is nu 1,5 jaar actief in het importeren van hennepzaadolie en blauwe druifolie.
In de startersstraat stonden bedrijven die nog geen 3 jaar staan ingeschreven bij de kvk. Dit was oa. E-Oil, Boris Kozar is nu 1,5 jaar actief in het importeren van hennepzaadolie en blauwe druifolie.
Michiel Drijver van Flor Y Sabor, dit is een coöperatie van 200 boeren die ecologische olijfolie van de eerste koude pers leveren.
Michiel Drijver van Flor Y Sabor, dit is een coöperatie van 200 boeren die ecologische olijfolie van de eerste koude pers leveren.
Bio Products Imports nam ook deel aan de startersstraat. Sindskort een nieuwe lijn bio frisdranken beschikbaar..
Bio Products Imports nam ook deel aan de startersstraat. Sindskort een nieuwe lijn bio frisdranken beschikbaar..
.. maar ook biologisch berkenwater met de smaken vlierbloesem, gember-limoen en framboos.
.. maar ook biologisch berkenwater met de smaken vlierbloesem, gember-limoen en framboos.
Roberto Cremo Mini van il Limone. Zij hebben een biologische lijn genaamd Caffè Agust-bio.
Roberto Cremo Mini van il Limone. Zij hebben een biologische lijn genaamd Caffè Agust-bio.
Nieuw is de Matcha Cappuccino: Als je water toevoegt heb je groene thee en als je melk toevoegt heb je cappuccino.
Nieuw is de Matcha Cappuccino: Als je water toevoegt heb je groene thee en als je melk toevoegt heb je cappuccino.
De laatste Startersstraat deelnemer is Biobite, bekend van de gezonde biologische Biobite tussendoortjes. Op de foto Ester van der Hoeve en Susanne de Raaij.
De laatste Startersstraat deelnemer is Biobite, bekend van de gezonde biologische Biobite tussendoortjes. Op de foto Ester van der Hoeve en Susanne de Raaij.
Niet biologisch gecertificeerd maar wel van 'natuurlijke' varkens: verse Sevilla ham gesneden door Cati Gomez. Zij is professioneel Maestra Cortadora®.
Niet biologisch gecertificeerd maar wel van 'natuurlijke' varkens: verse Sevilla ham gesneden door Cati Gomez. Zij is professioneel Maestra Cortadora®.
Zij stond in bij Wijnkoperij La Persistance. Er is niets beter dan een lekker wijntje bij een stukje Sevilla ham. Huub van den Muijsenbergh en Jojo Phang lieten de bezoekers wijnen proeven waaronder deze biologische Caraballas wijn.
Zij stond in bij Wijnkoperij La Persistance. Er is niets beter dan een lekker wijntje bij een stukje Sevilla ham. Huub van den Muijsenbergh en Jojo Phang lieten de bezoekers wijnen proeven waaronder deze biologische Caraballas wijn.
Vakspecialist bij Makro, Raymond Verspuy. Ook dit jaar weer de focus op de groenten en fruit.
Vakspecialist bij Makro, Raymond Verspuy. Ook dit jaar weer de focus op de groenten en fruit.
Alex Klein presenteert het deeg uit de biologische lijn van Flammkuchen. Een unieke delicatesse uit de Frans/Duitse Elzas met eindeloze variaties.
Alex Klein presenteert het deeg uit de biologische lijn van Flammkuchen. Een unieke delicatesse uit de Frans/Duitse Elzas met eindeloze variaties.
Van Gelder groente en fruit. Leverancier van een breed assortiment AGF waaronder biologisch. Snackgroenten is de agf-lijn voor de gezonde bite. Het assortiment omvat snacktomaat oranje, mix, geel en rood. Ook de snackkomkommer en paprika worden geleverd. Links Hans van der Wegen, Deborah Post van Rootz, Corné Pijnenburg en Marco de Fonkert.
Van Gelder groente en fruit. Leverancier van een breed assortiment AGF waaronder biologisch. Snackgroenten is de agf-lijn voor de gezonde bite. Het assortiment omvat snacktomaat oranje, mix, geel en rood. Ook de snackkomkommer en paprika worden geleverd. Links Hans van der Wegen, Deborah Post van Rootz, Corné Pijnenburg en Marco de Fonkert.
Deborah Post is producent van verse sappen. Het bedrijf heet Rootz en maakt onder de naam Veggie Djuzz een eerlijk, pure biologische vruchtensap.
Deborah Post is producent van verse sappen. Het bedrijf heet Rootz en maakt onder de naam Veggie Djuzz een eerlijk, pure biologische vruchtensap.
Yerry van 't Pad met een greep uit de biologische lijn van Go-Tan: bio noedels en kokosmelk. Zij zijn de enige met biologische kokosmelk uit Nederland, aldus Yerry.
Yerry van 't Pad met een greep uit de biologische lijn van Go-Tan: bio noedels en kokosmelk. Zij zijn de enige met biologische kokosmelk uit Nederland, aldus Yerry.
Gijs Vermeulen van Bresc, producent van koelverse kruidenpurees voor de professionele gebruiker.
Gijs Vermeulen van Bresc, producent van koelverse kruidenpurees voor de professionele gebruiker.
Zij hebben 1 biologisch product: verse Spaanse knoflook puree.
Zij hebben 1 biologisch product: verse Spaanse knoflook puree.
Luciano Bassini en Maarten van de Kamp van Koffiebranderij Peeze mogen met trots zeggen dat ze de Nr. 1 koffie van Nederland hebben gewonnen!
Luciano Bassini en Maarten van de Kamp van Koffiebranderij Peeze mogen met trots zeggen dat ze de Nr. 1 koffie van Nederland hebben gewonnen!
Dico Jansen en Eric Odenwald van Odenwald Organic Bakery tonen een van de vele biologische producten uit het assortiment met bourgondische stokjes en Frans boerenland brood.
Dico Jansen en Eric Odenwald van Odenwald Organic Bakery tonen een van de vele biologische producten uit het assortiment met bourgondische stokjes en Frans boerenland brood.
Fred ten Kroode van Valderrama met twee biologische olijfolies Hojiblanca en Arbequina. Ocal is ook verkrijgbaar maar deze had hij niet meegenomen.
Fred ten Kroode van Valderrama met twee biologische olijfolies Hojiblanca en Arbequina. Ocal is ook verkrijgbaar maar deze had hij niet meegenomen.
Corline Boekhout van AGF.nl & Biojournaal moest even de 'houten fiets' proberen van Gursel Iz van Coco-Mat
Corline Boekhout van AGF.nl & Biojournaal moest even de 'houten fiets' proberen van Gursel Iz van Coco-Mat

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven