Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bezoek aan biologische boerderij levert ideeën voor duurzaam menu

Afgelopen week had Landzicht Biologisch bezoek van het team van Lizz, het restaurant van Relais & Châteaux Weeshuis Gouda. "Ze kwam samen met chef-kok Remco Kuijpers en eigenaresse Sharon van Gastel langs om zich onder te dompelen in alles wat onze boerderij te bieden heeft", aldus Landzicht Biologisch op LinkedIn.

© Landzicht Biologisch

"Zij namen hun keukenteam én een deel van de bediening mee om inspiratie op te doen voor hun menu, rechtstreeks vanaf het land. Perry Falter en Jorrit Gerritsma lieten zien hoe we samen met ruim 40 biologische boeren werken in een korte keten en afsluitend plukten ze een kleurrijke bos wilde bloemen uit onze bloementuin."

"Lizz wil haar gasten een écht duurzaam en grotendeels lokaal menu serveren. Wij zijn trots dat wij daaraan mogen bijdragen!"

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer