Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca/catering

Foekje’s Eko Food viert 12,5-jarig bestaan

“Ik bouwde mijn catering bedrijf op vanuit mijn liefde voor biologische voeding”

Wereldkampioen frietbakken lanceert biologische curry en tomatenketchup

Gids voor natuurinclusieve catering moet inkopers helpen bij verduurzaming

Twee maanden Strijp-S vol nieuwe energie

Anne&Max opent tweede vestiging in Eindhoven

McDonald's intensiveert samenwerking met Arla Foods in Verenigd Koninkrijk

Anne&Max maakt 12.000 schoolmaaltijden mogelijk

Amsterdamse restaurants serveren biologisch tijdens Bio-diversiteitsweken

Whitepaper

"Biologische producten passen binnen een biodiversiteitsvriendelijke keuken"

In Den Bosch werden 1.000 biologische tosti’s uitgedeeld als pleidooi voor meer bio in de horeca

AI-zoekoplossing voor foodprofessionals

Bidfood en Van Gelder voegen regeneratieve producten toe via samenwerking met Boeren Natuurlijk

Ministeries serveren alleen Hollands eten: buitenlandse ingrediënten tijdelijk in de ban

Van worteloverschot naar vers sap: Anne&Max tegen verspilling met No Waste Army