Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekoplaza Winkelcompetitie: Wie kroont zich tot beste filiaal en ondernemer?

Op dit moment is de spanning te snijden bij Ekoplaza. De winkelcompetitie is in volle gang en filialen strijden fanatiek tegen elkaar, net als de ondernemers die hun krachten meten voor de felbegeerde titel. Uiteindelijk worden er twee winnaars gekozen: de beste Ekoplaza ondernemer (franchise) en het beste filiaal.

Tijdens meerdere juryrondes hebben rayonmanagers en winkelbegeleiders de Ekoplaza winkels beoordeeld. Inmiddels zijn de genomineerde finalisten bekend. Deze winkels gaan elkaar in de volgende ronde beoordelen. Ondernemers en bedrijfsleiders bezoeken, gewapend met een checklist, de genomineerden van de andere poule. Dit zorgt voor een objectieve en veelzijdige evaluatie (zie foto).

De volgende winkels zijn genomineerd voor beste Ekoplaza-ondernemer:

 • Ekoplaza Leiden
 • Ekoplaza Rotterdam Lusthofstraat
 • Ekoplaza Alkmaar
 • Ekoplaza Schoorl
 • Ekoplaza Castricum
 • Ekoplaza Nijmegen Ziekerstraat
 • Ekoplaza Den Bosch
 • Ekoplaza Emmen

Jan-Derk (Castricum), Rina (Rotterdam) en Pelle zijn bij de andere drie genomineerden van de verkiezing beste Ekoplaza langs geweest. Dat zijn Lieslot in Emmen, Berrie in Nijmegen en Bjarne in Den Bosch.

De jury let niet alleen op het winkelbeeld, maar ook op de uitvoering van de formule, het lokale assortiment en het winkelbeheer. Bovendien hebben de ondernemers een pitch van 15 minuten verzorgd met aandacht voor:

 1. Lokale marketing
 2. Personeelsbeleid
 3. Lokale betrokkenheid (zoals verenigingen, besturen en gemeenten)

Een onafhankelijke professional zal als mysterie shopper de winkels bezoeken om een laatste, deskundige beoordeling te geven. Daarnaast is er ook een competitie voor de versafdelingen. De beste AGF-, Brood- en Kaasafdeling van Ekoplaza wordt verkozen door categorymanagers van Udea en diverse leveranciers.

Op dinsdag 8 oktober vindt de feestelijke uitreiking plaats.

Voor meer informatie:
Ekoplaza Franchise B.V.
De Kempkens 1000
5465 PR Veghel
0413 313502
[email protected]
www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum: