Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volgende editie: 11 en 12 juni 2025

Organic Food & Eco Living Iberia 2024 trekt zo'n 4.500 professionals

De vijfde editie van Organic Food & Eco Living Iberia sluit af als de meest internationale gezien de aanwezigheid van bijna 4.500 professionals uit 56 landen van alle continenten, evenals exposanten uit 28 landen, en consolideert zichzelf als een professioneel ontmoetingspunt van de biologische sector.

Op 4 en 5 juni was Paviljoen 4 van Ifema Madrid gevuld met producten en diensten van meer dan 350 exposanten uit meer dan 28 landen, waaronder de deelname van ambassadeurs en adviseurs uit Argentinië, Nicaragua, Ecuador, El Salvador, Brazilië, Honduras, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, Panama, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Hongarije, Tunesië en de Verenigde Staten.

Ruben de Wit stond namens Horizon Natuurvoeding op de beurs

Uit Nederland stonden er dit jaar zeven exposanten: Ghee Easy, Horizon Natuurvoeding, Maya Gold Trading, Nutland, TerraSana, Vitanics en ZeroWater.

Een groot aantal zakenmensen, inkopers, detailhandelaren en professionals nam deel aan de conferenties en rondetafelgesprekken op topniveau in de auditoria Organic Talks by Bio Eco Actual en Eco Talks. Het programma behandelde transversale onderwerpen die van bijzonder belang zijn voor de sector, zoals de situatie van het natuurvoedingskanaal, de sleutels en strategieën voor export en politieke voorstellen voor duurzaamheid in de aanloop naar de Europese verkiezingen. Met zalen vol mensen werden de sessies een broeinest van ideeënuitwisseling en het creëren van synergieën tussen sprekers en aanwezigen.

In de B2B lounge faciliteerde het Hosted Buyers programma, onderdeel van de beurs en georganiseerd door FIAB als partner en klant, in totaal 260 zakelijke ontmoetingen tussen de 66 exposerende bedrijven en de 50 deelnemende internationale kopers. Gemiddeld vonden er vier ontmoetingen plaats per exposerend bedrijf. Naast de ontmoetingen die op de beurs werden georganiseerd door Organic Food Iberia in samenwerking met FIAB, vonden er 600 extra ontmoetingen plaats via het LIVE Connect platform en 60 onder de paraplu van de Meet The Buyer activiteit, met deelname van de biologische ketens Veritas, Herbolario Navarro en NaturaSì.

Ook dit jaar was de Innovation Zone weer het uitstalraam voor de nieuwste trends, met de bekendmaking van de Eco & Organic Awards Iberia op de eerste dag. Klik hier voor een overzicht van de winnaars.

De volgende editie van deze beurs zal plaatsvinden op woensdag 11 en donderdag 12 juni 2025.

Voor meer informatie: www.organicfoodiberia.com

Publicatiedatum: