Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
En in augsustus naar Boomkwekerij M. van den Oever

Bedrijfsbezoek aan Holsto Tuinen & Buitenleven: vrijdag 21 juni

Deze zomer openen twee vooraanstaande biologische kwekerijen hun deuren voor geïnteresseerden. Het gaat om Holsto Tuinen & Buitenleven (21 juni) en Boomkwekerij M. van den Oever (23 augustus). De rondleidingen voor professionals in de groensector zijn georganiseerd door Bionext, vanuit het kennisplatform voor de biologische sierteelt. Beide kwekerijen staan bekend om hun innovatieve en duurzame teeltmethoden, en vormen een inspiratiebron voor iedereen die betrokken is bij de groensector.

Tijdens de bezoeken krijg je niet alleen inzicht in de dagelijkse gang van zaken op de kwekerijen, maar ook in de verschillende afzetkanalen en milieuvriendelijke teelttechnieken. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en je netwerk uit te breiden. Voor meer informatie en om je aan te melden, lees verder en bezoek de websites van Holsto Tuinen & Buitenleven en Boomkwekerij M. van den Oever.

Holsto Tuinen

Holsto Tuinen & Buitenleven
Op 21 juni zijn geïnteresseerden welkom bij Holsto Tuinen & Buitenleven. Dit is een hoveniersbedrijf met biologische kwekerij en verkoop van tuinplanten in Olst. Als biologisch gecertificeerd groencentrum is Holsto Tuinen & Buitenleven een voorloper in het aanbieden van een breed aanbod aan biologisch gekweekte tuinbeplanting. Tijdens de rondleiding komen naast het tuincentrum ook andere afzetkanalen aan bod, zoals gemeenten. In verband met de catering is vooraf aanmelden gewenst.

Het programma

  • vanaf 09.30 uur ontvangst met koffie & thee
  • 10.00 - 12.00 uur rondleiding over het bedrijf
  • 12.00 - 12.30 uur afsluiting van de bijeenkomst

Kijk voor meer informatie op www.holstotuinen.nl

Boomkwekerij M. van den Oever
Op 23 augustus organiseert Bionext een bedrijfsbezoek aan boomkwekerij M. van den Oever in Haaren. De kwekerij zet maximaal in op de milieuvriendelijke teelt van bomen en planten. Zo is een groeiend deel van de kwekerij Skal-gecertificeerd zijn ze als eerste grote Nederlandse boomkweker gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder en beschikken ze over het NL Greenlabel – A status. Kortom: een voorloper in verduurzaming en een mooie plek om inspiratie op te doen. Tijdens de rondleiding zul je meer horen over het bedrijf, de teelt en de afzet. In verband met de catering is vooraf aanmelden gewenst.

Het programma

  • vanaf 12.45 uur ontvangst met koffie & thee
  • 13.15 - 15.00 uur rondleiding over het bedrijf
  • 15.00 - 15.15 uur afsluiting van de bijeenkomst

Kijk voor meer informatie op: www.mvandenoever.nl

Klik hier voor aanmelden (voor een of beide bedrijfsbezoeken).

Publicatiedatum: