Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ALV BioNederland

BioNederland leden kiezen duidelijke koers: jaarlijks 30% groei

Tijdens de algemene ledenvergadering van BioNederland hebben de leden ingestemd om de komende jaren vol in te zetten op marktgroei van biologisch in retail, horeca en foodservices. Jan Groen, voorzitter BioNederland: "De leden van BioNederland laten hiermee zien het voortouw te nemen om de significante groei van biologisch te realiseren. BioNederland zet vol in op minimaal 15% biologische consumptie in 2030. We gaan aan de slag om samen met overheid, ketenpartners en stakeholders om de beoogde doelen te behalen, want "biologisch maakt alles beter!"

BioNederland: "Biologisch maakt alles beter"
In aansluiting op de overheidscampagne 'Biologisch, Met aandacht voor mens, dier en natuur' zal BioNederland de komende tijd diverse initiatieven en acties in gang zetten aan de hand van het plan dat Elise Bijkerk (directeur Marktontwikkeling) tijdens de ALV presenteerde, en dat op grote waardering van de BioNederland leden kon rekenen. Onder de noemer 'Biologisch maakt alles beter; gaat BioNederland initiatieven en acties realiseren die bijdragen aan de jaarlijkse 30% omzetgroei van biologische consumptie. Voorzitter Jan Groen: "Er is nu een duidelijk momentum om de biologische consumptie verder te stimuleren. We zijn enorm blij met de consumentencampagne van de overheid, en geven daar met ons plan "Biologisch maakt alles beter" een flinke slinger aan."

Tijdens de algemene ledenvergadering gaf Sepha Smit (RVO Nederland) een inspirerende presentatie over de doorvertaling van het Actieplan biologisch naar consumptiegroei. Ook zijn voorzitter Jan Groen (Green Organics) en secretaris/penningmeester Allard Bakker (De Groene Weg) herbenoemd.

Voor meer informatie:
BioNederland
Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
030 2339970
[email protected]
www.bionederland.nl

Publicatiedatum: