Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onder eigen merk Frezz

Aartsen verbreedt aanbod biologisch fruit

Als toonaangevend importbedrijf importeert Aartsen verse groenten en fruit van meer dan 800 telers uit 60 verschillende landen. Deze producten bereiken wekelijks maar liefst 1100 wekelijkse klanten in de Benelux, Noord-Frankrijk en het Duitse Ruhrgebied, allemaal vanuit de vestigingen in Breda, Venlo en Sint-Katelijne-Waver. Verder reikt de invloed van Aartsen tot in het Verre Oosten waar vanuit Hong Kong, een divers klantenbestand van 175 wekelijkse afnemers, in meer dan 15 landen wordt bediend.

"Met het gezegde 'Never afraid of a challenge' zoeken we binnen Aartsen constant naar manieren om onze service naar een hoger niveau te brengen, ons productaanbod uit te breiden en onze bedrijfsvoering te verbeteren om aan een veranderende vraag te voldoen. In deze geest breiden we ons aanbod van biologische groenten en fruit uit onder ons eigen merk Frezz. Deze lijn is in het leven geroepen om te voldoen aan de toenemende vraag naar biologische producten en benadrukt onze toewijding om aan deze mogelijke trend te voldoen in de vrije markt en dagelijkse handel", vertelt Menno van Breemen.

Het Frezz-assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde biologisch geteelde appelen, peren, avocado's, citrus, gember, kiwi's en meer. Allemaal producten die voldoen aan de strengste biologische normen. "We zijn verheugd dat we onze klanten nu ook meer biologische opties kunnen bieden. Ondanks wisselende weersomstandigheden blijft de kwaliteit van ons fruit dit jaar uitmuntend, met een nog strengere selectie om die kwaliteit te waarborgen. We zullen beginnen met een assortiment, en deze gedurende de komende maanden steeds uitbreiden op het gebied van producten en landen van herkomst."

"De introductie van Frezz is ook een weerspiegeling van Aartsen's missie om voortdurend te innoveren en stappen te durven zetten binnen de sector. Door rechtstreeks samen te werken met (biologische) telers, garandeert Aartsen de versheid en kwaliteit van het product. Hiernaast versterken we ons biologische aanbod ook door een nauwe samenwerking met Eosta. Met deze krachtenbundeling met de marktleider in de biologische markt kunnen beide partijen een nog groter klantenbestand bedienen in de Benelux en daarbuiten. We kijken uit naar een vruchtbaar en succesvol seizoen voor zowel onze telers als onze klanten", besluit Menno.

Voor meer informatie:
Menno van Breemen
Aartsen
+31 (0) 765 248 105
Mob: NL +31 (0) 634 371 358
Mob: HK +85 293 198 078
[email protected]
www.aartsen.com

Publicatiedatum: