Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bakker Bio opent deuren op 1 juni

Kom je ook "Kiek'n bie de Boer"?

Op boerenbedrijven valt er zó veel te vertellen en te laten zien. Om mensen kennis te laten maken met wat er allemaal speelt op een boerenbedrijf, stelt een aantal leden van LTO Noord, afdeling Het Hogeland, zich op zaterdag 1 juni open voor publiek. Tot de deelnemende bedrijven behoort ook Bakker Bio, dit biodynamische landbouwbedrijf is gevestigd aan de Nittersweg in Munnekezijl.

Landbouw in Noord-Groningen
Het Noord-Groningerland is volgens LTO Noord één van de beste landbouwgebieden van Europa. Er is vruchtbare, goed gekavelde grond en er heerst een gunstig klimaat: in de zomer verkoeling vanuit de Noordzee, frisse wind die het gewas snel droogt, de nodige zonne-uren en een relatief milde winter.

Open dag LTO-leden het Hogeland
Op zaterdag 1 juni stellen meer dan tien leden van LTO Noord op het Hogeland van Groningen hun bedrijven open voor het publiek. De deelnemende veebedrijven, (biologische) akkerbouwbedrijven, een aardappelveredelingsbedrijf en een pluimveehouderij laten graag zien waar zij op dat moment mee bezig zijn of geven een rondleiding.

Kiek'n bie de Boer vindt plaats op elke eerste zaterdag van de maand in de maanden mei tot en met september, op deze open dagen ben je van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: