Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dag bij Meesters van De Halm: 26 mei

Tholen - Op 26 mei houdt Meesters van De Halm een open dag. Bedrijventerrein Het Resel in Heeswijk-Dinther organiseert een gezamenlijke open dag en hier doen wij aan mee", vertelt Rob van den Berg, algemeen directeur van Meesters van de Halm, gevestigd aan De Morgenstond.

Rob: "Deze dag nemen wij je graag mee de keuken in en laten we je alles zien wat wij hier kunnen en doen. Het is mogelijk om het hele productieproces te zien. Wist je dat wij alles zelf doen en dit niet altijd vanzelfsprekend is? Van pletten van de granen tot mengen, bakken en verpakken, dat gebeurt bij ons allemaal op één locatie. Loop tijdens de open dag zelf rond of sluit aan bij één van de rondleidingen die worden verzorgd door onze eigen Meesters. Ieder uur start er een nieuwe groep, de rondleidingen zijn vanaf 11.00 uur tot 15.00 uur. Onze Meesters vertellen je dan alles over het proces."

Naast rondlopen in de productie kan men deelnemen aan één van de andere activiteiten. Zo is het mogelijk om zelf een eigen muesli te mengen, wordt er iets lekkers gemaakt met de producten en kan men deelnemen aan een ontbijtgranenproeverij met yoghurt van Melkveeboerderij van den Boom uit Heeswijk-Dinther. Voor de kinderen is er een gezellige knutseltafel met toezicht.

De eigen winkel is ook geopend. "Wij verkopen deze dag onze producten voor een leuke korting aan alle bezoekers van de open dag op Het Retsel."

"Wil je weten hoe granen worden geplet en granola wordt gemaakt? Ben je liefhebbers van ambachtelijke en moderne productietechnieken? Heb je interesse in de wereld van biologisch eten? Of gewoon nieuwsgierig? Dan zien wij je graag op 26 mei bij Meesters van de Halm in Heeswijk-Dinther."

Online rondleiding
Rob verwijst mensen die niet naar de open dag kunnen komen ook graag nog door naar de online rondleiding op de eigen website. Die is hier te vinden.

31 ondernemers doen mee
Een kijkje nemen bij één van de andere 31 ondernemers? Dat kan! De open dag op Het Retsel is geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Kom je met de auto? Er worden parkeergelegenheden geregeld op loopafstand.

Voor meer informatie:
De Halm B.V.
De Morgenstond 11b
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 293090
[email protected]
www.meestersvandehalm.nl

Publicatiedatum: