Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Crowdfunding geslaagd

Duurzame Dinerbon kan vanaf juni gekocht en verzilverd worden

62 Funders investeerden in de crowdfundingcampagne op platform CrowdAboutNow, door middel van een lening of het kopen van een Duurzame Dinerbon in de voorverkoop. Oprichter Hayk Vervoort is enorm dankbaar voor alle support en en erg enthousiast over het feit dat de vervolgstappen nu kunnen worden ingezet: "De Duurzame Dinerbon wordt nu in productie genomen. Achter de schermen wordt hard gewerkt om het giftcardsysteem op te tuigen, zodat het vanaf juni voor elke consument en voor elk bedrijf mogelijk is om de bon te kopen."

Ook het aantal deelnemende restaurants steeg sterk tijdens de crowdfunding. Waar aan het begin alleen eetgelegenheden in de provincie Utrecht meededen, zijn er nu ook zaken in Noord-Holland, Gelderland, Groningen, Limburg, Zeeland en Brabant die zich aangesloten hebben. Kortom: Door het team wordt gestaag toegewerkt naar een landelijke spreiding van deelnemende restaurants.

Naast al deze ontwikkelingen nam Hayk ook nog even de tijd om de Duurzame Dinerbon te pitchen op de radio bij BNR Zakendoen. Zo is nog meer publiek bereikt en enthousiaste reacties en waardevolle feedback meegenomen die de onderneming weer verder op weg helpen.

Hoe ziet de komende tijd eruit?
Deze maand zal de focus liggen op het in werking stellen van het giftcardsysteem, zodat de bon vanaf juni gekocht en verzilverd kan worden. Deze zomer staat er een mooi feestje in de planning om de Duurzame Dinerbon officieel te lanceren, want er mag natuurlijk wat gevierd worden.

Voor meer informatie:
Hayk Vervoort
Duurzame Dinerbon
06 26977834
[email protected]
www.duurzamedinerbon.nl

Publicatiedatum: