Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De 3e jonge winkeliersbijeenkomst op maandag 15 april

Maandag 15 april 2024 stelt Bjarne van den Brink (Ekoplaza Den Bosch) zijn deuren open voor de volgende jonge winkeliersbijeenkomst. Het thema betreft: 'Communicatie op de winkelvloer en sociale media: laagdrempelig en effectief'. Vera Wamsteeker van Angoan zorgt voor een interactieve sessie waar ook Joyce van den Bos van Buro Bio aansluit.

Op initiatief van Pelle Nijdam en Bjarne van den Brink is er in het vroege voorjaar van 2023 een eerste bijeenkomst geweest bij Ekoplaza in Alkmaar voor jonge winkeliers van de tweede generatie en winkeliers die nog niet zo heel lang actief zijn in de branche. "De tweede jonge winkeliersbijeenkomst heeft in het najaar plaatsgevonden bij GoodyFood waar Jeroen Zentveld ons met open armen heeft ontvangen naast de tips & tops op de winkelvloer heeft Christianne de Kort van Biofoodie de aanwezigen bij gepraat over waar we staan met de campagne van mijnetenmijnkeuze.nl."

Aanmelden kan hier

Voor meer informatie:
Biowinkelvereniging
info@biowinkelvereniging.nl
www.biowinkelvereniging.nl

Publicatiedatum: