Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage volgt morgen

BioXpo van start op nieuwe locatie

Tholen - Op zondag 24 en maandag 25 maart vindt weer de BioXpo plaats. Tijdens deze dagen vinden menig Belg, maar toch ook een aanzienlijk aandeel Nederlanders, hun weg naar de Brussels Gate te Groot-Bijgaarden, waar de Belgische biologische vakbeurs voor het eerst gehouden wordt. Ondanks dat de nieuwe locatie voor velen even wennen was, lopen de beursgangen gedurende deze dagen goed vol.

"De Belgische markt is voor voedingsproducten één van de meest uitgelezen landen met een uitzonderlijk ruim en divers assortiment. Bioproducten zitten in België de laatste jaren in de lift en komen in een stroomversnelling terecht. Gedurende de laatste 10 jaar groeide Belgische biosector jaarlijks met gemiddeld 10%, terwijl het Europees gemiddelde op 7.5% ligt. De Belgische biomarkt biedt dus heel wat interessante mogelijkheden als afzetgebied", zo meldt de organisatie.

Ook Biojournaal loopt vandaag weer rond in de Brussels Gate, waar een gemoedelijke en fijne sfeer hangt, zo blijkt uit de reacties onder de exposanten. Men lijkt dus haar weg naar de nieuwe locatie wel gevonden te hebben. Zo geven diverse groothandels de kans aan verschillende merken om zichzelf te laten zien.

Morgen volgt een uitgebreide fotoreportage van de Belgische en Nederlandse standhouders op de BioXpo.

Voor meer informatie:
BioXpo
info@bio-xpo.be
www.bio-xpo.be