Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis bio-ondernemerscoach voor agrarische ondernemers

Agrarische ondernemers in Noord-Holland kunnen kosteloos gebruik maken van een Bio-ondernemerscoach. De provincie Noord-Holland stelt deze coaching beschikbaar voor agrarische ondernemers met vragen over verduurzaming of omschakeling naar biologische landbouw. Ook biologische boeren en tuinders kunnen gebruik maken van de Bio-ondernemerscoach om hun bedrijf verder te verduurzamen, zo meldt Bionext.

Er komt veel op agrarische ondernemers af. Agrarische ondernemers met vragen over de toekomst van hun bedrijf in Noord-Holland, kunnen gebruik maken van een Bio-ondernemerscoach. Vragen van ondernemers kunnen gaan over de kansen voor verduurzaming. Of over omschakeling naar biologische landbouw. En natuurlijk over een goed verdienmodel. Ook biologische boeren en tuinders uit Noord-Holland kunnen gebruik maken van de Bio-ondernemerscoach. De vragen van deze ondernemers kunnen gaan over het toevoegen van meer natuur en landschap op hun bedrijf.

Bio-ondernemerscoach
Juist omdat er zoveel afkomt op agrarische ondernemers, is het prettig om een onafhankelijke coach te hebben die naast de ondernemer komt staan en met je meedenkt. Om met je te sparren over mogelijkheden, idee├źn en kansen. De ondernemerscoaches kennen de agrarische sector, zijn deskundig op het gebied van duurzaamheid en werken onafhankelijk en vertrouwelijk. Ondernemers kunnen kennismaken met de coaches via bioacademy.nl.

Agrarische ondernemers krijgen maximaal 36 uren onafhankelijke hulp en specialistisch advies. Zonder eigen bijdrage. Waar nodig zal de coach de ondernemers ook doorverwijzen naar andere relevante subsidieregelingen. Het aanbod geldt alleen voor agrarische ondernemers uit de provincie Noord-Holland.

Hoe werkt de Bio-ondernemerscoach?
Agrarische ondernemers melden zich aan via het aanmeldformulier aan. Vervolgens neemt Bionext contact op met de ondernemer voor een intakegesprek en wordt een coach toegewezen. Het aantal coachingstrajecten is beperkt, wie het eerst komt die het eerst maalt.

Lees hier meer informatie op de projectpagina | of meld je gelijk aan via de site van de BioAcademie

Bron: Bionext

Publicatiedatum: