Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

QSTA en Foodbyte fuseren

Databeheerbedrijf Foodbyte en online foodplatform QSTA zijn per 1 maart jl. samengevoegd. De bedrijven zetten hun gezamenlijke activiteiten voort onder de naam QSTA.

"Hoogwaardige data is in de foodwereld en in de e-commerce erg belangrijk. Het samengaan van Foodbyte en QSTA zorgt ervoor dat QSTA op het gebied van online data voorop gaat lopen in de foodbranche. Met het nieuwe QSTA kunnen producten en leveranciers in de foodwereld op één duidelijke plek terecht voor zowel databeheer als de online publicatie en verkoop van producten. Zo kunnen klanten van voorheen Foodbyte hun producten en aanvullende productdata nu dankzij de samenwerking ook gemakkelijk online publiceren."

De jonge ondernemingen Foodbyte (opgericht in 2018) en QSTA (sinds 2020) maakten de afgelopen jaren beide een snelle groei door. Dit gaf voor beide bedrijven de aanleiding om een verdere groeiambitie samen tot uitvoer te brengen. De gezamenlijke dienstverlening stelt het nieuwe QSTA bovendien in staat om meer te investeren in groei en digitale ontwikkeling, om ook in de toekomst de foodwereld te blijven innoveren.

Nieuwe huisstijl, dezelfde functionaliteit
Klanten gaan voor de datadiensten sinds 1 maart niet langer naar https://foodbyte.nl, maar naar https://fooddata.qsta.nl . Hier kunnen zij met hun bestaande Foodbyte-account in hun eigen dataomgeving inloggen, maar dan in de oranje QSTA-huisstijl. Alle vertrouwde functionaliteiten voor het vastleggen, omzetten, verzamelen, opslaan en controleren van de eigen productdata werken bij QSTA hetzelfde als voorheen bij Foodbyte.

Voor meer informatie:
QSTA
088 4015000
info@qsta.nl
www.qsta.nl

Publicatiedatum: