Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijven voor de BioVLAM 2024 kan nu

Ben je een gepassioneerd bio-ondernemer? Werk je vernieuwend, heb je oog voor innovatie en is duurzaamheid jouw ding? Dan ben jij misschien wel de geknipte bio-ambassadeur om de BioVLAM 2024 in de wacht te slepen.

Bedacht je een nieuwe teelttechniek? Heb je een bio-product geïntroduceerd op een nieuwe markt of bedacht je een vernieuwend verkoopconcept? Neem je vernieuwende initiatieven op vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid? En heeft dit een voelbare impact op je bedrijf of de maatschappij?

Ding dan mee naar de BioVLAM-award via Biovlam.be en word de laureaat van deze prachtige prijs.

Inschrijven voor de BioVLAM 2024 kan vanaf nu tot en met 30 april 2024. Een jury selecteert volgens strikte criteria vijf genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt één laureaat geselecteerd. De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op free publicity in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooie trofee, een videoreportage op allesoverbio.be én wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de bio-sector van VLAM. Hij/zij kan de BioVLAM bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers.

"Een bevestiging dat ik goed bezig ben!"
"Ik ben super tevreden", getuigt de winnaar van BioVLAM 2023 Johan Christiaens van Hierford. "Ik had het compleet niet verwacht. Het doet echt deugd om het verslag van de jury te horen, het is een soort bevestiging dat ik goed bezig ben. Bio is zeker niet de makkelijkste weg, het vraagt veel geduld, maar het resultaat mag er zijn!"

De BioVLAM is een initiatief van de bio-sector in samenwerking met VLAM en richt zich naar al wie bio-gecertificeerd is in Vlaanderen.

Het wedstrijdreglement is te lezen op Biovlam.be (inschrijven kan ook op deze pagina).

Publicatiedatum: