Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ring gevonden tussen bio-broccoli

Bij Herteleer Natuurbakkerij in Genk vonden ze vorige week een ring tussen de biologische groenten en fruit. De bakkerij ging via Facebook op zoek naar de eigenaar en dit werkte. 'Valentijn bestaat echt: vandaag zilveren ring gevonden tussen de biologische groenten en fruit. Help jij de eigenaar vinden? Klant of teler?', stond op de Facebookpagina van de bakkerij.

De ring werd door eigenaresse Ann Vandenwijngaert gevonden tussen de broccoli. Ze zag terwijl ze de groenten en het fruit aan het uitstallen was opeens iets blinken tussen de broccoli. De ring bleek niet van een werknemer van één van de leveranciers te zijn, dus besloten ze een oproep op Facebook en in Het Belang van Limburg te plaatsen. Begin deze week heeft de eigenaresse zich gemeld, ze bleek al 25 jaar vaste klant te zijn bij de bakkerij en helemaal verzot op de broccoli van Ann.

Voor meer informatie:
Herteleer Natuurbakkerij
André Dumontlaan 10
3600 Genk
+32 89382613
info@herteleer.be
www.herteleer.be

Publicatiedatum: