Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Taiwan gastheer voor het Organic World Congress 2024

IFOAM - Organics International kondigt het 21e IFOAM Organic World Congress (OWC) in Taiwan aan. Het congres wordt gehouden van 2 tot 4 december 2024, gevolgd door de 24e Algemene Vergadering op 5 en 6 december 2024.

"Door de COVID-pandemie is het lang geleden dat we als wereldwijde beweging allemaal op één plek samenkwamen om onze prestaties te vieren, onze ervaringen te delen en de toekomst van de biologische landbouw in onze snel veranderende wereld in kaart te brengen. Het was geweldig om virtueel samen te komen voor het OWC in Frankrijk in 2021 en nu zijn we erg enthousiast om jullie allemaal persoonlijk uit te nodigen in Taiwan voor het 21e IFOAM Organic World Congress! Het belooft een spannend evenement te worden, rijk aan de diversiteit van onze beweging en mogelijkheden om de impact van biologische landbouw te vergroten", zegt Karen Mapusua, voorzitter van IFOAM - Organics International.

"In samenwerking met IFOAM Asia kijken we uit naar de samenwerking met onze belangrijkste OWC-partner en IFOAM-lid, 'the Sustainability Center of Nanhua University', andere IFOAM-leden en lokale partners, om een zinvol OWC te organiseren dat de deelnemers een verrijkende ervaring biedt."

Meer informatie over de beschikbaarheid van tickets, pre-conferentiesessies, het congresprogramma, sprekers en de Algemene Vergadering volgt nog.

Voor meer informatie:
IFOAM - Organics International
Charles-de-Gaulle-Strasse 5
53113 Bonn
+49 228 9265010
contact@ifoam.bio
www.ifoam.bio

Publicatiedatum: